Антон Хекимян вдига сватба! Няма да повярвате какво ще облече!

Антон Василена1Антон Хекимян и приятелката му Василена най-после решиха да вдигнат пищна сватба.

От дълго време двамата се канят да се оженят, но все не сварваха  да намерят време за церемонията.

Причината е, че имат доста сериозни разногласия за сценария на тържеството.  Антон иска да покани поне  300 души, да направи дълга софра на зелена поляна насред планината, а цялата дандания да пресъздава сцена от  филма „Време разделно“.

Водещият дори си е избрал сватбения костюм. Той ще дойде на поляната на кон и ще е облечен с нашенска носия – потури, везана риза, калпак, пояс и елек. Чудел се дали и да не запаше чифте пищови, но в последния момент се отказал, за да не изпозастреля без да иска гостите. За да е в тон, Василена трябва да облече дълга бяла роба и да сложи венец от цветя в косите си.

време-разделноКато всяка жена, тя искала маркова сватбена рокля и изящни обувки и никак не била доволна от премяната, с която иска да я издокара мъжът й.  Тя пък си представяла сватбения им ден на брега на морето, с малко гости, предимно приятели, шатра, а в нея струнен оркестър.

Сега обаче двамата стигнали до консенсус и се спряли на зелената поляна и всичко останало. Антон се размечтал дотам, че поискал и гостите да са в народни носии, но най-вероятно ще успее да навие само кумовете.

сватбаСамо неговата рода била стотина души и май поляната е най-удачният вариант. Поканени са и доста колеги и приятели.

Датата на тържеството се пази в тайна, поляната също.

Най-вероятно двамата ще се врекат един на друг в началото на август, носят клюките в Би Ти Ви.  Наскоро Василена изгуби детето им и още е разстроена от случилото се.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *