Ани Цолова въшляса!

Ани Цолова

  Екстремно, но и романтично преживяване имала преди време Ани Цолова. Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви преспала с мъжа си Васил сред природата, но не в каравана или палатка, а в планински обор за животни.

Идеята да се усамотят в скромна колиба към селскостопански обор била на съпруга на тв звездата. Операторът Васил имал навика да нощува в екстремни условия, тъй като бил запален ловец и от години обикалял с пушка на рамо гори и планини. А и покрай хобито си придобил и особена представа за романтика, при това коренно различна от тази на жена му.

За да му угоди обаче, Ани решила да се жертва. Тя захвърлила елегантните си костюми, намъкнала се в спортни дреуи и тръгнала с мъжа си към кошарата. Васил бил във възторг, че половинката му е склонила да му се води по акъла, и положил неимоверни усилия, за да придаде що-годе представителен вид па планинската колибка. Такъв, че да предразположи и разчувства жена си.

„Занесох кожи и свещи за по-романтично. Беше направо като в „Козият рог“, спомня си с умиление телевизионният оператор.

Ани Цолова със съпруга си Васил

Досущ като Катя Паскалева, която изигра Мария в култовия филм, и нейния любим – овчаря, Ани и Васил се сгушили на постелката в тясната колиба.

И тъкмо започнали да се разнежват и да се наслаждават на усамотението си, когато навън в гората се чули странни звуци.

Водещата на „Тази сутрин“, която била свикнала с бученето на автомобили, но не и с шумовете на дивата природа, настръхнала от страх. Уплашила се, че някое голямо и агресивно животно – вълк или дори мечка, ще нападне кошарата. Затова започнала през 5 минути да моли съпруга си да излиза навън и да проверява какво смущава любовната им вечер.

След близо час слухтене и обсъждания какво нарушава тишината Ани се примирила и приела да се фокусира върху романтиката. Да, но в този момент други дразнители я атакували. На нея й се сторило, че я полазват буболечки и бълхи. Натрапчивата мисъл за кръвосмучещите насекоми я обзела заради естествените кожи, с които Васил така старателно бил обзавел колибата.

Операторът напразно убеждавал жена си, че никакви бълхи не ги дебнат в тъмното. Уверенията, че нищо няма да я захапе, обаче не успокоили Ани и тя продължила да мрънка. Романтиката съвсем отишла по дяволите, когато Цолова започнала да се оплаква и от един бухал, който също не й давал мира.

Тогава, за да сложи край на кошмара, Васил се съгласил с Ани да напуснат „колибата на ужасите“ и да се настанят в хотел.

Това е първият и единствен случай, в който Ани се оставила на мъжа си да я заведе в някоя дива местност, за да усети очарованието на природата. След провалената им вечер в кошарата двамата вече не рискуват с нощувки насред нищото, а избират да се наслаждават на любовта си в цивилизацията.

„Иначе Ани е много романтична и дори обича къмпингите. Понякога пък вкъщи плаче на филми. Обикновено се просълзява, ако двама се обичат и не могат да се оженят разправял е мъжът на водещата.

Цолова не му е първа съпруга. Преди нея Васил си имал друга официална половинка, която също го дарила с рожба. С бившата си скъсал цивилизовано и без драми и днес двамата са в добри отношения.

Ани също се разбира отлично с дъщерята и екссъпругата на Васил. „Уважаваме се“, споделяла е тя.

Звездата на „Тази сутрин“ ли е причината мъжът й да напусне първото си семейство? Отговорът на този Въпрос е отрицателен. Когато Ани се залюбила с оператора той вече бил разведен. На водещата й оставало само да убеди родителите си, че си е избрала подходящ мъж. За целта прибягнала до хитър ход. На майка си и баща си тя представила Васил, без да им споменава, че е разведен. Изчакала близките й да опознаят и харесат избраника й и едва след това разкрила цялата истина за миналото му.

За годините, откакто са съпрузи, Цолова и мъжът й не са имали тежки кризи в брака си. Докато били гаджета обаче, не било така. Веднъж се случило дори да се разделят за месец. После пак се събрали. „Напасвахме характерите си“, обяснявала Ани проблемите във връзката си в онзи период.

На сватбата й с Васил през 2006 г. кумували режисьорът Андрей Слабаков и жена му – актрисата Ернестина. Двамата артисти подарили на новосформираното телевизионерско семейство порцеланов сервиз.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *