Андреа тръгна с Валери Божинов

Валери Божинов и Андреа
Валери Божинов и Андреа

  Валери Божинов лази по нервите на Николета Лозанова, която вече е на път да му стане бивша съпруга. Особено нетърпимо бе положението за плеймейтката на 16 септември. Тогава бащата на дъщеря й прекара цял ден в компанията на втората й най-омразна врагиня – Андреа.

Валери взе участие в благотворителна инициатива с пайнерката, проведена в столично училище. Двамата бяха гости на питомците на 138-мо СОУ „Проф. Васил Златарски“ в столичния квартал „Гео Милев“. Божинов раздаде 460 енциклопедии на хлапетата по случай откриването на учебната година, а фолкпевицата му асистираше. Ролята й общо взето бе като на Жасмина в „Сделка или не“ – да се усмихва и да подава армаганите.

Валери Божинов и Андреа благотворителностГоденицата на Кубрат Пулев се бе облякла що-годе благоприлично – с дънки и сако, констатираха даскалите. И все пак деколтето й бе по-дълбоко, отколкото е уместно за пред първолаци.

Любопитното е, че школото е почти в съседство с апартамента, който нападателят обитаваше с бившата си половинка Алисия в кв. „Изток“. Между тях е само Цариградско шосе, като разстоянието от врата до врата е едва 200-300 метра. Божинов продължава да е собственик на жилището, но сега там живее ексизгората му със сина им, Не е изключено догодина малкият да бъде записан първолак именно в 138-мо СОУ, нищо че до тях е и друго училище – 119-о.

„Човек винаги трябва да подкрепя хубавите каузи, позитивните и градивни инициативи“, обясни Андреа присъствието си край Божинов. Гимназисти от по-горните класове пък се чудеха да не би между певицата и футболиста пак да има нещо повече от приятелство. Припомняме, че в миналото те бяха гаджета за кратко или поне така твърдяха злите езици. Двамата си бяха интимни, когато блондинката правеше първите си крачки във фолка.

Валери Божинов и Андреа благотворителностДо неотдавна се мълвеше, че Андреа е и главна виновница за раздялата на Николета и Валери. Една от версиите за разпада на звездното семейство гласеше, че футболистът пратил покана за приятелство във фейсбук на певицата, от което плеймейтката побесняла и си събрала багажа. Лозанова и пайнерката са на нож открай време, защото не могат да се разберат коя е по в крак с модата. Двете все се обвиняват една друга, че се копират и буквално не могат да се дишат.

Днес вече е повече от ясно, че Андреа няма особена заслуга за развода на Божинов. Вината е изцяло на Николета, която имала неблагоразумието пак да бъде интимна с Ники Михайлов. Валери разбрал, че жена му кръшка с вратаря, и набързо я натирил от луксозното им семейно гнездо. Понастоящем той дори не искал и да чува за нея, твърдят запознати със семейните им панаири.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *