Андреа отваря бутик

Андреа
Андреа

Андреа ще става дизайнерка на дрехи, обяви самата тя. Изгората на Кубрат Пулев се гласи да отвори и магазин, в който да продава продукцията си.

Идеята за частния си бизнес русокосата пайнерка откраднала от колежката си Галена. Последната пусна собствена марка тоалети преди няколко месеца.

АндреаДрешките на звездата от Смядово се търгуват доста добре. Роклите са скъпички – по 200 – 300 лв. бройката, но клиентки за тях има. Облеклата по дизайн на Галена се купуват и от фенове, и от певици. Някои пищната звезди на „Пайнер“ дори се снимаха в клипове с тоалетите, които е измислила колежката им.

„Видяла жабата, че подковават коня и тя подала крак“, коментират във фолксредите мерака на Андреа да се впусне в модния бизнес. Почти никой не вярва, че Пулевица ще е сериозна конкуренция на Галена, но всички подозират, че рецитала отношенията между двете ще се изострят.

Русокосата изизпълнителка все още не е разкрила в какъв стил ще са тоалетите й, нито пък на какви цени ще се продават. Съдейки по собствения й вкус обаче, роклите ще са мини – разголващи максимално дамите, които ще ги носят.

 

По цици във Варна

Андреа загатна какви тоалети ще представи в модната си линия догодина на последното си участие във Варна. За рецитала си в морската столица певицата се бе издокарала в оскъдна рокля, която не побираше пищната й гръд.

Липсата на достатъчно плат в областта на бюста създаде известни неудобства на изпълнителката. На нея през цялото време е й се налагаше да намества тоалета защото ц*ците й изскачаха ту отляво, ту отдясно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/YHH5hTSS25g

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *