Александър Кадиев с последно предупреждение в Би Би Ти

Мама и Сашко

Водещият в Би Би Ти Александър Кадиев е дошъл до гуша на шефовете си. Били страшно разочаровани и вбесени от сина Катето Евро.  Всеки ден в сутрешното шоу Сашко не пропускал са спомене именитата си майка. Шефовете му направили забележка, но уви синът на Катето не престанал да дърдори за майка си при всеки удобен случай. Последвали санкции от страна на ръководството и сега Александър Кадиев бил с последно предупреждение. Само да  спомене майка си в ефир, по Би Би Ти, моментално щял да изхвърчи от телевизията, клюкарят колеги на мамин Сашко.

Александър Кадиев

Началници и редови служители от Би Би Ти смятали, че не е редно водещият постоянно да говори за Катето Евро, която макар да му е майка е лице от друга конкурентна медия. Пък и по този начин насочвал зрителите към Нова ТВ. Друг е въпросът, че много от зрителите не харесват майка му и по този начин ги дразни. Детското  поведение на Александър Кадиев може да има негативни последствия и маминото синче да си остане до полата на майка си в Панчарево, ако не се вземе в ръце.  Колеги на Кадиев се майтапят, че ако се стигне до там, мамчето ще го уреди в”Станция нова”.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Александър Кадиев с последно предупреждение в Би Би Ти"

  1. боболина   16.03.2012 at 9:25

    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО МОМЧЕНЦЕ, ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ ФИЛМА ХАРИ ПОТЪР.АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ФИЗИОНОМИИ ВЪВ ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТВ.КАНАЛИТЕ.

    Отговор
  2. kakvo   16.03.2012 at 16:35

    Той не е ли в БиТиВи?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *