Албена Павлова предложила брак на мъжа си

  Албена Павлова никога няма да забрави абитуриентския си бал, където е избрана за кралица на щастливото събитие. Това е мечтана титла за всяко младо момиче, но на Албена призът не й носи положителни емоции. Причината е, че тя е единствената участничка в състезанието и просто няма как да не й дадат статуетката.

Албена Павлова
Албена Павлова

„Не мога да се сетя за по-конфузен момент в живота ми. Диджеят обяви, че започва състезанието за „Мис бал“ и призова всички момичета да се явят пред него. Журито щеше да избира по красота и по тоалети. Излизам на дансинга и много късно се усещам, че съм само аз под светлината на прожекторите. И съдиите какво да правят – дадоха ми наградата. Вярно, че бях с една екстравагантна рокля, но не съм се натискала за короната, както сигурно са си помислили съучениците“, усмихва се Албена. Тя от години се занимава с дублаж, но става особено популярна за публиката, след като й дават ролята на Гълъбина в „Столичани в повече“. В сериала тя е кротка съпруга, която следва по петите си властния си мъж. В живота картинката е съвсем различна.

Албена Павлова Албена е луда глава изпушва първата си цигара на шест годинки и след това винаги гледа да се различава от масата.

Нежеланието й да спазва общоприетите норми ясно проличава и когато решава да предложи брак на мъжа си. Емил дълго време се куми и това принуждава приятелката му да вземе инициативата с думите: „Човече, не е ли време да се оженим?“

„Не съжалявам, че притиснах леко Емил. Експериментът се оказа успешен. И до днес си разменяме малко странни за приятелите ни любезности от рода на: „Обичам те, боклук“. Имаме прекрасни деца, непослушно куче, май имаме всичко, за което можем да мечтаем“, обобщава Албена.

Актрисата признава, че любовта към мъжа й я е извадила от много мрачен житейски момент. Идвайки в София, за да учи в НАТФИЗ, тя е принудена да се откъсне от семейството си и отчаянието бързо я превзема.

„Винаги съм поддържала много близка връзка с родителите ми. В София бях съвсем сама, семейството ми ужасно ми липсваше. Толкова бях луднала, че всяка седмица пътувах до Русе със самолет. Депресиите бяха много модерно нещо по онова време. И сигурно щях съвсем да се погубя ако не се беше явил Емил. Висок, синеок и свири на китара. И на всичкото отгоре внимателен ухажор. Влюбих се и лека-полека започнах да забравям за депресията си“, усмихва се Албена. На сватбата си тя се напива почти до безпаметност. Не че е обърнала сама шише с уиски. Белята тръгва от чаша с шампанско.

„И двамата с младоженеца не бяхме на себе си от притеснение последните дни преди бракосъчетанието. 48 часа не бях яла от напрежение, а в обредния дом пак от силни емоции обърнах на екс чашата с шампанско.

И изведнъж сякаш целият свят се срути. Краката ми се подкосиха. Мислех си, че ще опропастя всичко и намерих сили да се стегна. След това купонът си мина по ноти“, разказва Албена. На нея й се случва два пъти да играе бременна на сцената и след това два пъти се оказва, че наистина носи дете.

„С Емил ни бяха избрали за едно представление да играем щастливо семейство, което чака дете. Ден или два след премиерата осъзнах, че съвсем сериозно съм заченала и ние също ще имаме своя рожба. След години ми предложиха ролята на бременната Офелия в постановката „Хамлет в пикантен сос“.

Без замисляне приех, а седмица или две по-късно тестът отново беше валиден и Емо трябваше да признае „вината“ си. И двамата не вярваме, че сме жертва на свръхестествено съвпадение. Просто така се случи и аз с много щастие приех и двете намигвания от страна на съдбата“, категорична е Албена Павлова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *