Актьорът Юрий Ангелов: Жена ми се възбуждаше единствено от насилие и бой!

Юрий Ангелов

  Смайващи подробности таи в биографията си един от най-известните и обичани актьори у нас – Юрий Ангелов. Звездата от „Седем часа разлика“ е разведен от години, но едва сега наяве излиза истинската причина за разпадането на брака му. „Съпругата ми беше голямата ми любов, но ме изкарваше от нерви и я биех“, признава си Юрий Ангелов. Той обяснява още, че някои жени заслужават много болка.

„В казармата, когато си на пост и някой влезе в забранена зона, даваш три предупреждения и после стреляш. Много пъти съм я предупреждавал: „Страшно ме ядосваш!“; „Вбесяваш ме!“; „Ядосваш ме страшно много и ще те смацам!“;. Тя ги пренебрегваше и аз я пребивах. Един път бях на косъм да я убия. Въпреки всичко се спрях. А тя беше страшно разочарована. Прочетох го в очите й“, обяснява изигралият перфектно ролята на мафиота Распутин в хитовия сериал. Зад семейните побоища съществува логична причина. По думите на Ангелов жена му Дара се възбуждала единствено от насилие и бой.

Сексът беше пълноценен с нея само след бой. Дори не съм предполагал. Тя самата ме въвличаше някък. След поредна сцена веднъж я заведох на лекар. Разказах му всичко което се случва и как ме изважда от нерви. Казах му, че я бия, а след това правим секс. А лекарят беше млад, от Царево. Изслуша ме внимателно и ми обясни, че 23% от жените се възбуждат сексуално от бой и от насилие. Аз попаднах на такава“, смайва с разкритията си актьорът.

В един момент скандалите й му втръсват до болка и той решава да престане да бие Дара. Подава молба за развод, продава апартамента си в „Младост“ и дава парите на съпругата си. По време на развода решава да си изясни отношенията с вече бившата си изгора. Пита я направо: защо го е вбесявала толкова много. Тя го погледнала право в очите и с закачлива усмихва му отвърнала: „Защото, като се ядосаш, имаш много сексуален вид“.

Спомняйки си за онова време, Юрий Ангелов разказва и за множеството си ангажименти и задължения. Играел в Народния театър. Жена му не работела. Той се грижел за всичко и плащал за всичко. Хранел и децата, защото Дара нямала мляко.

Актьорът признава, че заради многото си отговорности вечно бил уморен и изнервен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *