Бередин иска Развод от Антония Петрова! Ето защо:

antonia-petrova-beredin

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин са на крачка от развода. Скандалната „Мис България“ вече не крие, че е разделена с мъжа си и всяка вечер обикаля нощните заведения, при това с доста по- младо гадже.

Разводът се очаква най- рано след шест месеца. Антония обаче още се представя като госпожа Бередин.

Перничанката и руският милионер са разделени от тази пролет. Оттогава Антония не е показала нито една снимка с него. Сама прекара и лятната си почивка.

Антония прекара лятото с млад любовник
Антония прекара лятото с млад любовник

Инициатор на раздялата бил самият Александър Бередин. Дълги години руснакът се надяваше, че Антония ще му роди наследник, но тя категорично отказа. На Бередин му писна и животът в България. Петрова го мъкнеше навсякъде със себе си, а той търпеше, макар видимо да не му беше особено приятно.

Накрая Александър си вдигнал чукалата и се върнал в родната си Москва. Там се запознал с друга жена и двамата вече живеят заедно. Бередин признал пред Антония, че иска да разтрогнал брака си, защото обича друга.

Шокът бил тежък за родната мис- ка. Сега Петрова ще трябва да се раздели със супер луксозния си начин на живот и да приземи претенциите си, които стигаха до небето. Баща й също е доста богат, но не може да се сравнява с бездънните банкови сметки на Бередин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *