Поли Генова остана без мъж

Със 100 бона в джоба, но без интимна половинка приключи годината поп звездата Поли Генова. Талантливата певица изкачи като победител Олимпа на „Музикална академия“ в началото на седмицата, но само часове след триумфа си завари апартамента си опразнен от слиповете и чорапите на гаджето си Вернер Москов.

Поли Генова и Вернер
Поли Генова и Вернер

Че връзката на изпълнителката с репортера на една от столичните телевизии е на финалната права, се разбра още по време на риалити формата, който изправи едни срещу други няколко поколения музикални идоли.

Поли, която иначе не коментира личния си живот, направи откровение пред колегата си Стенли, че отношенията и с Вернер доста куцат.

Вернер Москов
Вернер Москов

Оказа се, че не материални неща, както е модерно, издигат непреодолими препятствия пред двойката. „Много се дразня, че той не чете книга, а трябва! Неговите ценности се изчерпват с това дали днес ще може да отиде на дежурната си обиколка из мола“, нададе вой срещу половинката си Поли.

Тези думи пред цяла България жегнали мъжкото его на репортера Вернер, научихме от колегите му в музикалния канал. Младежът, който е с 3 години по-млад от звездната си вече бивша приятелка, не можел да преглътне факта, че пред многомилионна тв аудитория го злепоставила, изкарвайки го неук, опериран от всякакво желание да се образова и усъвършенства, нехранимайко. Москов всъщност имал далеч по-друго мнение за себе си, тъй като следвал право и международни отношения в Нов български университет.

Вернер допълнително се обидил и от друго. Отново сред колегите си Поли Генова се оплака как преди да влезе в шоуто го предупредила, че не иска да я защитава на лайфовете.

Въпреки това приятелят й пренебрегнал желанието й и се яви като неин защитник. „Щом като не съм на нейното ниво, не чета достатъчно книги, явно се срамува от мен. Е, край! Вече няма да я злепоставям“, отсякъл Москов пред колегите си.

За да отмъсти на Генова за унижението, Вернер решил да приключи с нея по възможно най-болезнения начин. Вечерта след края на „Музикална академия“ певицата очаквала любимият й да я посрещне в апартамента й. Но връщайки се у дома, от Вернер нямало и следа.

„За последно видях приятеля си преди месец и половина, когато дойде да ме защитава в предаването. Оттогава не съм го чувала дори. Като се прибрах след финала, си беше събрал нещата. Изнесъл се е. А можеше да ми каже поне едно „Довиждане“, все пак му отворих вратите на жилището си“, обяви окончателния край на връзката си Генова.

Наистина вместо да се нанесе в неговия апартамент, Генова приюти журналиста в кокетната си боксониера, която си купи след участието си в „Евровизия“. Временният обитател си живял в него като цар – не си давал въобще зор да плаща битовите разходи под предлог, че фактурите идват на името на собственичката Поли.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/gTMdVvGvCSo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *