Лъжлив бутик разболя баба !

Бутик

Няма друга такава държава – приплакват хората! Супермаркетите или ни подмамват с акции от типа купете за един на цената на два салам с изтекъл срок на годност или ни предлагат кисело мляко което не е мляко, а ментетата вече са повече от оригиналните стоки.

Отгоре на това ни и пробутват стари стоки за нови. На подобен куриозен случай се натъкна и седемдесет и тригодишната баба Даниела Симова от столицата. Жената решила да изненада внучка си за нейния рожден ден и кътала пари цяла година за да я зарадва с класен подарък. Пенсионерката  поела от магазин на магазин, за да намери хубав марков тоалет за рожденичката. Грижовната баба, избрала подобаващ тоалет от скъпа, прескъпа марка. Пенсионерката дала бая тлъста сума пари за

втора употреба

модната дрешка и щастлива се отправила към къщи. Но какъв  бил ужасът й когато срещнала нейна комшийка,  която била облечена със … същата дреха от магазин Втора употреба!Двете жени бързо разплели престъпната схема, която била следната – алчните търгаши купували на килограм дрехи втора употреба и след съответното химическо чистене и малко излъскване, им слагали нови етикети и така реновирани се предлагали отново като чистак нови на наивните клиентки, но на десет пъти по-висока цена. Измамената баба, след като разбрала, че е похарчила маса пари за нищо, вдигнала кръвното в прединфарктно състояние. „Да се подиграват с мен, как да е“, през сълзи казва жената, „но срамът че дадох носена дреха за рождения ден на моята внучка, това не мога да си го простя“, споделя пенсионерката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *