„Обичам да малтретирам това дете”: Майка записала на клип как насилва 10 месечната си дъщеря и го изпратила на бащата!

Бебето

Майка е обвинена в малтретиране и измъчване на десет месечното си бебе, записване на насилието над него и изпращане на кадрите на бащата, според полицията.

20-годишната Кели Парк от Уест Хейвън, Кънектикът, била арестувана, след като бащата се обадил на полицията да съобщи, че е получил клипчето и 55 съобщения от сорта „ Ще й счупя главата”, „ Ще й разбия лицето”, „ Обичам да малтретирам това дете”.  Според докладите на полицията, в едно от клипчетата майката крещи на детето да яде от пода, защото това искал таткото и да хвърля храна по детето. След това взела бебето от столчето му и го сложила в креватчето, но го разтърсила силно, докато детето паднало. 20-годишната майка била арестувана на 20 юни с обвинения за телесна повреда, жестокост и заплахи.  Тя има и друго дете на две годинки.

Кели в прегръднките на мъжа си!

Полицията в Уест Хейвън веднага взела попечителство над детето, което било откарано в болница. Полицаите били извикани по-рано през деня на адреса на Парк, защото, според техния доклад, тя опитала да се самоубие. В момента 10-месечното бебе е при баба си, която обяснила на полицията, че дъщеря й е психично болна.  При бабата е и другото дете на Кели Парк.  Тя била активен потребител на Фейсбук и поствала много снимки на нея и децата. През последните месеци, обаче прекъснала този навик. В момента нейната гаранция е 50 000 долара и се очаква обратно в съда на 11 юли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *