Спаска Митрова се разболя от рак!

Спаска с детето

Покрай неприятностите с нейното дете, Спаска Митрова се поболя от рак! Едва ли има по-изстрадала българска майка в днешно време. Спаска е гражданин на две държави, но тя определя себе си предимно като българка, което и носи неприятности.

Само няколко дни, след като македонският съд й отне за пореден път детето, младата жена отпътува до родния си дом в Гевгелия. В момента майката има туморни образувания в гърдите, заради причинените тревоги. Българката се бори вече няколко години за попечителството над … собствената си дъщеря, което е куриозно! Всичко започва, след като жената подава документи за българско гражданство, бившият й мъж, македонски гражданин, я осъжда, че не е създала условия в дома си за посещенията му при детето. Тогава

Спаска Митрова

македонският съд излезе с куриозна, но за съжаление ефективна присъда срещу българката, като я вкара в затвора за три месеца. И всичко, защото в нейната къща  нямало легло и стая за екссъпруга, който я е пребивал системно, заради българското й самосъзнание. Преди седмица македонският съд окончателно отне детето й от нея! А съгражданите й от Гевгелия не смеят дори да я поздравят, за да не ги погнат и тях.  В момента нейното семейство е силно притеснено за здравословното й състояние!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/eOObngNE-rQ

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Спаска Митрова се разболя от рак!"

  1. O котьооо   02.07.2012 at 12:16

    Оня горе си няма друга работа и гледа ….

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *