Треньорът Ивайло Петев на път да изхвърчи от “Лудогорец”

Ивайло Петев

  Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев ще направи треньорска рокада при следваща грешна стъпка на отбора, стана ясно от приближен източник в клуба от Разград.

Фармацевтичният бос е притеснен, че титлата му се изплъзва, и е решил да вземе спешни мерки. Той смятал, че капацитетът на Ивайло Петев се е изчерпал. Противниците на разградчани вече успяват да разгадаят играта на шампиона и печеленето на точки срещу тях не е невъзможно. „Не можахме да надвием затъващия тим на Враца, а сега паднахме безславно от „Черноморец“. Това говори, че трябват промени. Дано обаче да не е станало късно“, изригнал Домусчиев след загубата в Бургас.

Кирил Домусчиев

Досега столът на Петев на два пъти се разклащаше, но до уволнение така и не се стигна. За негова смяна се заговори още през пролетта, когато ЦСКА успя да навакса голямата разлика в точките и измести „Лудогорец“ от първото място. Тогава разградчани загубиха в три поредни мача – от „Черно море“, „Славия“ и „Локомотив“ (Пд), но последвалият триумф в първенството спаси специалиста. На косъм от изгонване Петев беше и след провала в Шампионската лига. „Лудогорец“ отпадна с гол в 98-ата минута, а феновете обвиниха Петев, че нарочно е наредил на играчите да бавят играта. Търпението на собственика обаче преляло при загубата от „Черноморец“.

Хора от клуба също потвърждават, че бизнесменът вече сериозно се оглежда за нов наставник. Те споделят, че той на няколко пъти се е виждал с Милен Радуканов, който в момента е безработен. Бившият треньор на ЦСКА е много амбициозен, а също така е и добър психолог. Домусчиев вярвал, че именно той ще успее да вдигне отбора на крака и ще затвърди „Лудогорец“ на първото място. Везните клонели към него и поради факта, че той, също като бъдещия си шеф, е привърженик на „червените“.

Радуканов от своя страна не крие симпатиите си към тима от Разград и неведнъж се е изказвал ласкаво по адрес на Домусчиев. Възможността да вдигне титлата също блазнела младия специалист и според негови близки той не би отказал предстоящата оферта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *