Мишо Шамара: Ще подкрепя Станишев, защото той няма да направи коалиция с ГЕРБ!

Мишо Шамара

  Както всички вече знаят, покрай изборите се напънах доста да застана срещу ГЕРБ. Силно се надявах протестиращите да създадат своя собствена сила или поне да застанат зад някоя от сериозните партии, които могат да се противопоставят на ГЕРБ.

За жалост обаче това не се случи. Не се появи нито един силен лидер, на когото да повярвам. Макар и да съм един от водачите на протестите, не се наемам да поведа собствено движение или партия. А и всеки, който си повярва, но няма структури по места, няма да може да мине 4-те процента бариера за влизане в парламента.

Бойко Борисов

ГЕРБ направи няколко смешни опита да яхне вълната на протестиращите. Пример за това е фарсът в зала „Арена Армеец“, където Стоичков застана уж зад студентите. Трябваше те да създадат свое движение, а реално се изсипаха само банда мангали от някакви села и ученици, които не знаеха за какво отиват на срещата, освен да ядат кебапчета на поредната си екскурзия.

От цялата ситуация осъзнавам, че за да изритаме диктатора Борисов, не трябва да подкрепяме нито него, нито „Атака“, с която бяха в негласна коалиция.

Реших да застана на страната на Сергей Станишев и БСП, защото знам, че той няма шанс да се коалира с Бойко. Въпреки всичките недостатъци на тройната коалиция, живеехме доста по-добре, отколкото сега.

Сергей Станишев

Животът след Сергей стана мегазле.

По време на БСП баща ми работеше като строител за 2000 лева, а сега взема 1300. Въпреки бруталното демонизиране на Станишев от страна на медиите той е класи над Бойко Борисов. Заедно с Кристалина Георгиева са единствените признати в цяла Европа. Все пак е лидер на ПЕС. Въпреки че е лявоориентиран, е демократичен.

Не е имало проблем по негово време да изкажеш мнението си, без да лежиш в затвора, не е имало разработки на журналисти, заплахи срещу рапъри.

След като загуби властта, излезе в опозиция, без да прави опити да използва службите. За разлика от Бойко, който все още ходи с охрана от НСО и кара джиповете, които ние като данъкоплатци му плащаме.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *