Калин Сърменов вкара в Сатирата аверите си от сериалите

Калин Сърменов

  Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов си е наумил амбициозен план, с който да върне зрителите в залите. Милото, както стана известен актьорът след ролята си в „Седем часа разлика“, ще привлече в екипа си от новия сезон само най-оборотните и известни лица от малкия екран. Така ще се опита да докаже, че е взел правилното решение, когато в началото на годината натири от театъра старите муцуни.

Още в разгара на лятото Сърменов започна да вкарва в ред своя мащабен проект за смяна на статуквото. През септември миналата година, когато актьорът седна в директорския стол на Сатирата, той намекна, че иска да приложи в родното изкуство пазарния принцип и да превърне Сатирата в печеливш бизнес. С привличане на нови зрители приходите на театъра щели да скочат многократно и тогава заплатите на звездите съвсем естествено щели да се придвижат нагоре.

Аз съм готов да давам и по 2000 лева на актьор, ако правим продукти, които да продават билети. Сметнал съм го, че е възможно. Най-важното за представленията са звездите. На когото не му харесва, да си отиде“, избухна още при встъпването си в длъжност телевизионният мафиот Милото.

Актьорите от "Столичани в повече" са новото попълнение на трупата

За да доведе повече хора в Сатирата, Калин реши да предприеме стъпки да замени изтърканите муцуни с млади лица от най-актуалните филми и сериали по телевизията. От това се засегнаха ветераните Павел Попандов и Мария Статулова, които бяха порязани зловещо с хонорарите за постановките си. В крайна сметка двамата решиха да се пенсионират, защото не успяха да натрупат достатъчно ангажименти, за да останат на щат. Така се отвори вакантно място за привличането на нови имена в Сатирата и Сърменов вече се е заел с това да избере кои да бъдат те.

Преди официално да бъде пусната програмата за новия сезон, се. говори, че актьорът много добре си е направил сметките кого да привика в трупата си. Той се е спрял на много от звездите на „Комиците“ и „Столичани в повече“, които са продуцирани от успешното дуо Евтим Милошев и Любо Нейков. Постановката, която вече се репетира с пълна пара, се казва „Скакалци“. В ролите са Любо Нейков, Христо Гьрбов, Ненчо Илчев и Васко Драганов като мъжки персонажи. Освен тях на сцената излизат и плеяда от жени звезди – Стоянка Мутафова, Албена Павлова, Деси Бакърджиева и годеницата на Милошев и майка на единственото му дете Христина Апостолова.

С този хитър прийом Сърменов е намерил начин да се подмаже на продуцента, за когото се говори, че е в чудесни връзки с две от частните телевизии Би Ти Ви и ТВ 7. Милото, се надява така да му се отворят пътища отново да се снима в някой сериал и да натрупа още пари и слава.

Калин Сърменов

Самият той също се е уредил в една от основните постановки в предстоящия афиш, която се чака с голямо нетърпение. Заедно със секс символа от сериала „Стъклен дом“ Калин Врачански Сърменов ще си партнира в „Златният телец“ по Илф и Петров. В представлението взима участие и звездата от „Под прикритие“ Кирил Ефремов.

Сред имената, които допълват програмата за новия сезон на Сатирата, са още тези на популярните телевизионни актьори Краси Ранков, Александра Сърчаджиева, Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Татяна Лолова.

„Театърът се е напълнил само с връзкари и протежета на Сърменов. Така се е окопал във властта и се е обградил само с негови хора. факт е обаче, че наистина повече млади започнаха да посещават постановките“, палят се актьори, чиито ангажименти рязко са намалели заради офанзивата на Милото.

Вкарва в театъра човек на Слави

Милото е намерил начин да направи впечатление дори на телевизионния водещ Слави Трифонов, като му се подмаже. Актьорът е дал картбланш на неговия главен сценарист Иво Сиромахов да изнесе в Сатирата първото си драматургично произведение. То се казва „Операция“ и един от главните актьори в.него е комикът от „Шоуто на Слави“ Мариан Бачев. В постановката е лансиран и младият актьор Тони Минасян, който е протеже на Сърменов още от общите им снимки за „Седем часа разлика“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *