Партията „Обединена България“ на Илиана Раева създадена по поръчка на Бойко Борисов!

Илиана Раева

  Партията на Илиана Раева „Обединена България“ се създава по поръчка на Бойко Борисов, гласи мълвата в политическите среди. Шефката на художествената гимнастика влиза в големите игри на 22 юни, когато е конгресът на новата формация в НДК. Зад всичко обаче стои бившият премиер, на когото Сираковица дължала финансовото благополучие на гимнастиката и собствения си клуб „Илиана“.

„Бойко я уреди преди време с пари, сега Илиана ще му връща жеста с лихвите“, коментират насам-натам из кулоарите на парламента. Хилядарките потекли още през 2009 г. от много интересен кладенец.

Става въпрос за канадската компания за добив на злато „Дънди Прешъс“. Тя първо наливала пари в клуб „Илиана“, а от миналата година стана и генерален спонсор на федерацията по художествена гимнастика. Случайно или не, няколко месеца по-късно самата. 

Бойко Борисов

Илиана бе избрана за президент на централата и така парите от „Дънди Прешъс“ минаха под нейно управление. Според запознати става въпрос за повече от един милион лева на година. Още по-интересното беше, че предишната шефка на гимнастиката Мария Гигова сдаде поста на Илиана без бой, очевидно по нареждане отгоре.

„Не ме питайте на колко врати съм чукала. И прося-киня ще стана, но ще обезпеча децата от клуба“, каза навремето Раева. Само че като хитра и пробивна, Илиана първа се сетила да почука на вратата на Бойко. Едно телефонно обаждане от „Дондуков“ 1 до централата на „Дънди Прешъс“ било достатъчно да се осигурят парите за клуба на Илиана.

След това обаче играта тръгнала още по-наедро. Пак през Борисов били
осигурени пари от златодобивната компания този път за цялата федерация. Лъвският пай отивал за „златните момичета“ от ансамбъла на Илиана, както и за организирането на турнира за Световната купа в „Армеец Арена“.

Миналата есен Илиана дори се била нагласила да оглави агенция, която да се занимава с организирането на световни и европейски първенства по всички видове спортове в България. Затова го удари на флирт с премиера по медиите. „Истината е, че последните години това правителство направи изключително много за спорта. Очарована съм от опитите на Бойко Борисов да вкарва и бизнеса в спорта“, каза тогава хитрата Сираковица. Падането на правителството обаче осуети плановете на Раева за новата агенция.

Затова новата й партия „Обединена България“ се очаква да играе коалиция с ГЕРБ в политиката. Разчита се, че харизмата на Илиана Раева ще успее да набере гласове за партията на Бойко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Партията „Обединена България“ на Илиана Раева създадена по поръчка на Бойко Борисов!"

 1. Stoqn Mihalev   25.05.2013 at 23:00

  Крадла като мъжа си.

  Отговор
 2. Лилов   26.05.2013 at 17:35

  Господа-другари журналисти, защо не попитахте тези, които са ви дали инфото, защо забравиха Иван Костов – допреди 1 месец той беше виновен, сега Бойко …. Само червените са чисти души неопетнени – пари си нямат да се напапат, власт си нямаха да командорят, държавна сигурност не я създадоха те, а горните двама…

  Отговор
 3. Свидетел,но не"кошаревски"   22.06.2013 at 13:11

  Това семейство/Сиракови/,винаги са разчитали на мутренската среда.Преди около пет години,Наско се друсаше по Боровец и разпиваше с“отговорни“лица.Да се благодари на Господ,че на една такава разпивка Юри Галев не му отхапа носа.Сълзи му потекоха от очите.Така,че не се учудвайте!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *