Яне Янев и жена му в развод!

Яне Янев и съпругата му на сватбата си

  След като не успя да прескочи четирипроцентовата бариера и приключи с политиката, земеделският лидер Яне Янев е решил да сложи край на фамалния си брак, научихме от приближени. Представящият се за консерватор, който в продължение на три години уволняваше Бойко Борисов си купи фабрика на 9 септември, като внезапно обърна палачинката и подкрепи безсрамно ГЕРБ в края на техния мандат.

Избирателите го пратиха в заслужен отдих, а неговата половинка Галя е решила тихо и кротко да си иде, след като вече няма нужда да играе ролята на параван и примерна половинка на бившия депутат.

Необичайната сексуална ориентация на Янев бе дълго време пазена от медиите, които иначе много обичат да се ровят в подобни пикантерии с цената на стотици хиляди левове, които Яне им наливаше, за да си мълчат.

Само за сватбата си, която бе широко рекламирана в телевизии и вестници, той пръсна повече от 100 000 лева. Сега нито той има нужда от Галя, нито тя от него, а и партийната субсидия няма да бъде толкова голяма, че да се поддържа този имидж, твърдят вътрешни хора от РЗС. Според тях лидерът им бил истинска напаст за младите координатори на партията, защото по време на нескончаемите обиколки из страната съвсем директно им се натрапвал с неприлични предложения и намразвал всеки, който му отказвал нежност.

Още не е ясно какво ще остане от РЗС, след като острието на партията Емил Василев обяви, че също напуска Янето. Тази новина едва ли го е разтревожила особено, защото цялата държавна субсидия ще отива за личните му прищявки, а той си пада по скъпи неща, разказаха приближени до конерватора от Сандански.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *