Шофьорът на Цветанов следи Михаил Миков

Михаил Миков

  Бившият вътрешен министър следи всяка стъпка на председателя на парламента Михаил Миков и е в течение на всички разговори, които се водят в колата му.

Тази шокираща новина разкриха отлично информирани източници. Това станало, след като от НСО назначили охраната на новия лидер на Народното събрание. Съвсем не случайно се оказало, че дългогодишният шофьор на Цветан Цветанов е поставен като основен шофьор в първата кола от ескорта на председателя на Народното събрание.

Според нашите източници това било нагласено, защото шофьорът бил изключително верен на Цветанов и му докладвал за всички срещи, както и за разговорите на Миков, които той водел в колата. Човекът на Цецо бил поставен там от шефа на службата ген. Коджейков, който пък е бивш бодигард на Бойко Борисов.

Самият Миков бил много непретенциозен към протокола и въобще на разбрал, че гербаджиите са му набутали къртица. Служители на службата, които са схванали схемата от пръв поглед, не посмели да кажат на новия шеф, защото се опасявали, че ще ги заподозре в интригантство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *