Ченгета проверяват куче, гледало лошо съседката!

страшилище!

Покрай истерията с разкъсаните от бездомните животни, хората станаха свръх чувствителни до идиотизъм. Например наскоро инспектори атакуваха частен дом, за да проверят, „е ли гледало кучето на стопаните съседката с лош поглед?“.

Сигналът за „погледа на звяра“ е подаден от тяхната съседка. Скандалният случай се разиграл в пернишкото село Рударци. Комшийката се оплакала, че песът на съседите я гледал лошо с кръвясали очи, докато пикаел през телената ограда разделяща имотите.

Възрастната жена, 80-годишна, подлудила инспекторите в община Перник с десетките си сигнали срещу домашния любимец на комшиите.

Смешното, че вече въпреки дебилния проблем на бабата, общинските служителите са длъжни да направят проверката и да преценят до колко е опасен погледа на кучето, сподели шефът на отдела Йордан Йорданов.

кръвожаден поглед!

Интересно е, че инспекторите не успели да диагностицират доколко е лош погледът на кучето и може ли да урочаса старицата, но за сметка на това видели документите на домашния любимец и констатирали, че собственикът на животното е  допуснал нарушения с неговата регистрация.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hGwRCgdxKPo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *