Ченгета плашат с побои и арести членовете на фейсбук групата “Снимай полицай”!

Въпросната снимка ядосала полицая

Няма начин, вече имаме първия скандал във фейсбук групата „Снимай полицай”. Който скандал най-вероятно ще се разраства. Най-активният фен на страницата с ник: Салат Ракийкин е пуснал жалба до полицията, заради заплахи и закани към него , от техен колега.

Но друг, още по-грандиозен скандал зрее с друг участник в групата с никнейм Антон Левски. Той се оплаква, че униформен се е ровил в масивите на МВР, за да търси компрометиращи го данни, с които да го изнудва.

Това било провокирано от на първи поглед уж безобидна снимка, на служител на реда с наднормено тегло. Антон направил язвителен коментар по повод теглото на ченгето, което го вбесило. Ангел Йорданов, колега на обсъждания полицай го защитил.

Левски и Йорданов започват да разменят реплики и дуплики, които бързо прехвърлят  границата на приличието.

Накрая Йорданов започнал да урежда срещи с Левски, за да се бият. Но за съжаление на ченгето, това няма как да стане, защото по профила на Антон става ясно, че живее в САЩ.

Проверка извършена от униформения показва, че Левски бил хващан с „трева“. И ченгето разгласява информацията за това в цялата група. Според потърпевшия, полицаят нямал право да огласява това и се заканва да си търси правата. Така със сигурност страстите в тази група тепърва ще се разгорещяват!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DLHttmOmrUY

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ченгета плашат с побои и арести членовете на фейсбук групата “Снимай полицай”!"

  1. SS   18.11.2012 at 13:58

    Тая група ще яде здрав пердах.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *