ЧЕЗ плаща сметки на потребителите си!

ЧЕЗ България

На фона на все по-засилващото се недоволство от сметките за ток, заради повишените цени ЧЕЗ изненада десет от своите клиенти с безплатни сметки за август.

Така енерго дружеството се опитва да амбицира клиентите си да актуализират данните си. Затова ЧЕЗ организират кампания „Активните печелят“. Трима от спечелилите са софиянци, един от късметлиите  е от Благоевград, по един от Лом и Плевен и по един от селата Стубел, Пиперков чифлик, Дождевица и Борован.

Кампанията „Активните печелят“ ще продължи до 20 декември, като дотогава от ЧЕЗ щели да раздадат още 50 безплатни сметки, 6 ваучера за черна и бяла техника и един ваучер за подарък.

От енергото канят всички клиенти да обновят своите данни и за да улеснят ЧЕЗ в подобряване на качеството на техните услуги. Явно се канят пак да вдигат цените, коментират потребителите, свързвайки всяко „подобряване“ на услугите с повишаването на цените им.

Ако желаете да се включите в томболата,  актуализирайте своите данни. Това става в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия – 0700 10 010.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XsQHARhGYrg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *