Хората ще изритат селската мафия ГЕРБ от управлението на държавата!

  Нека да честитим на всички българи, раждането на гражданското общество у нас, което е на път да измете управляващата до днес селска мафийка. От самата си поява на медийния небосклон Бойко Борисов е възприеман нееднозначно – едни го харесваха, други не. Немалко смятаха, че е честен, говори за истинските проблеми, разни платени социолози разясняваха в студията на купени телевизии каква силна харизма имал пожарникаря от Банкя, как говорел на езика на народа. Други от нас виждаха как медиите бяха обяздени от Борисов и компания, няколко мъже на 45-50 години, носещи 46-47 номер обувки, и е интелигентност някъде между тези две стойности…

Преди Бойко да стане главен секретар на МВР, колко от нас знаеха, че съществува тази длъжност? Лично аз знаех, че в МВР си имат секретарки, ама пък главна? Може би това е човек, който ходи с костюм из сградата на МВР?!?

По каква формула бе забъркан радиоактивният буламач, с който ни облъчиха?

-10% кьорфишек лафове от Избрания („Ние ги хващаме, те ги пускат…“).

-30% слагачество и „канграчулейшънс“ от вестници и телевизии.

-30% наивност сред народа и разочарование от „казионните“ партии.

-30% шанса да попаднеш на подходящото място в подходящото време. Борисов влезе в управлението в качеството си на бодигард на Царя (той нашият цар май може да се пише и е малка буква ). Ако беше личното му ваксаджийче, може би щеше да отговаря за обувната промишленост.

Бойко Борисов

Под крилото на негово величество можеше нищо да не вършиш, но за сметка на това да правиш каквито ти падне из явления. В нормална държава след „във всяка банда има по един полицай“ главният секретар на МВР си подава оставката… Бат‘Бойко обаче нямаше време за дреболии – зает беше да дава интервюта.

На изборите през 2005 г. НДСВ уж използва популярността на „наивния“ Бойко за повече гласове, ама той политик не щял да става… после пък пиарите на Станишев изпростяха и вместо агитация гледахме на екрана нек’ви ръждиви брадви (и как ще сме получили Костов накрая…), вечер Бойко се лееше от екрана, сутрин цапаше пръстите ни от вестникарските страници, влюбчиви служителки на МВР бяха уволнявани, че му надзъртали в личните данни…, лелки от дълбоката провинция искаха „да го цункат“. Къде на майтап, къде и с малко кьотек, Бойко спечели 2-3 пъти на избори, велики европейци (чиновници от ЕС, известни в тесен семеен кръг) ни обясняваха от заглавните страници на печата колко трябва да сме щастливи… ние живеехме в роман на Джордж Оруел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хората ще изритат селската мафия ГЕРБ от управлението на държавата!"

  1. мис   31.05.2013 at 21:56

    Да му ядете оная работа на Бойко!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *