Хищно чудовище тормози Челопечене

Челопечене сом в езерото тормози хората

Жителите и рибарите посещаващи водите около софийския квартал Челопечене са изплашени от…сом. Побеснялото чудовище живее в местното езеро и вече има регистрирани над дузина нападения над лодките на рибарите влезли в мътните води на езерото.

Просто според хората е въпрос на време да се случи някоя трагедия. Свидетелите твърдят, че става дума за едно и също чудовище. Огромен хищен сом, който е побеснял и е излязъл извън нормалното си биологично развитие.

Свидетел споделя, че през последно време поне четирима негови колеги са се сблъсквали с чудовището. Даже в момента от общината се канят да намерят опитен харпунджия, който да цанят за единоборство с животното.

Езерото

 Според местните, човекоядецът изплувал при мрачно и дъждовно време. Тогава започвал ловът на сома гигант. Но най-активен бил при гръмотевична буря, тогава се появявал около брега в търсене на жива храна.

Челопечени категорично са забранили на децата си да играят и да влизат във водите на езерото. Снимките на опашката показват, че чудовището е поне 150 килограмово туловище, с гигантска паст, щом с такава лекота преобръща лодки, кръстят се потърпевшите рибари.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lUxSIuugZMg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *