Финансовият анализатор Кольо Парамов цица пари от ГЕРБ за мокри поръчки!

Кольо Парамов

  След като Бойко Борисов държа само седмица икономическия си съветник Кольо Парамов в началото на 2010 г., сега специалистът по всичко се яви в ново качество – председател на партийката „Обединена социалдемокрация“. В ранните часове в понеделник той заедно с новите си авери Йордан Йорданов и Йордан Гергов чинно стояха пред Министерския съвет в очакване да бъдат поканени лично от премиера. „Тримата тенори“ бяха дошли на спявка с патрона си преди конференцията си в събота.

След множество метаморфози отломката от някогашната „Българска социалдемокрация“ на Александър Томов спешно бе реанимирана, след като Сашо Апашо бе изритан заради далаверите си в „Кремиковци“ и в ЦСКА, а съпартийците му се дистанцираха от него.

Иван Иванов и Йордан Йорданов (вдясно), наричан "Жорж Ганчев на социалдемокрацията"

Два дни след като бе обявено създаването на партията на свободните социалдемократи „Свободен народ“ в края на април за лидер на „обединените“ бе избран любимият съветник на Борисов Кольо Парамов. На местните избори миналата година в списъка с бившите сътрудници на ДС той цъфна като кандидат за кмет на София от „Обединена социалдемокрация“. В новата стара партия влезе и синът на Андрей Луканов Карло. Сред приближените на пресния лидер Парамов е и Йордан Йорданов, когото паметливите съратници на Дертлиев наричат „социалдемократическият Жорж Ганчев“.

Сега самият Кольо Парамов заявява, че целта е да се разтворят широко възможностите за алтернатива на БСП. „Не ни притеснява, че ще ни нарекат истинските наследници на Андрей Луканов“, категоричен е той. Парамов има много по-интересна биография от тази на „Буратино“. Той неизменно се хвали със своите висши образования – политикономия, философия и външни отношения. Новият фен на Борисов е отколешен противник на валутния борд. Той бързо забрави, че бе депутат от БСП и главен ревизор на БНБ по времето, когато рухнаха банките в България. Парамов периодично надува балони които бързо се пукат. В навечерието на парламентарните избори през 2009 г. гръмна твърдението му, че българският лев е силно надценен. Тогава според него валутният курс трябвало да бъде до 4,15 лева за евро. Коментарът е излишен. Но като помисли човек, те са си лика-прилика с премиера. Когато подаде оставка, съветникът призна: „Глупаво е да си избираш съветници единомишленици, защото те могат да те посъветват само това, което ти знаеш. Не искам да се превръщам в заложник на междупартийни борби“. Сега обаче му е възложена нова задача – да бъде не „заложник“, а Троянски кон на Борисов. Само трябва да почакаме и той да се разпадне.

„Обединените социалдемократи“ не са първите, с които Борисов подменя автентичното политическо пространство. Той пристъпи към раздробяването и на националистите. Целта му бе да тушира набралата скорост националистическа вълна, която може да го помете. Премиерът дори подпомогна Капка Сидерова да се раздели с Волен Сидеров и да направи своя партийка, която да играе ролята на бастун на ГЕРБ. Сега синът на Капка Димитър Стоянов е начело на нефелното формирование името на което никой не може да запомни. Борисов прикотка и зажаднелите за власт от СДС, които отхвърлиха председателя си Мартин Димитров.

Истинският бос на движението Борис Марков направи всичко възможно да го подмени с никому неизвестния Емил Кабаиванов.

Вече няма пречки СДС да се превърне в сателитна партийка на ГЕРБ.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Финансовият анализатор Кольо Парамов цица пари от ГЕРБ за мокри поръчки!"

  1. КОЛЬО ПАРАМОВ   23.10.2012 at 21:23

    АЛО,СЕНЗАЦИЯ-ДВА ПЪТИ СМЕНИХТЕ ЗАГЛАВИЕТО ЗА ЧАСА.БСППП ОРГ=ОТДЕЛА РАБОТИ ДОБРЕ. МАЛКО ПО СПОКОЍНО.

    Отговор
  2. бай нико   21.01.2013 at 14:16

    този да си признае какви са турско-арабските имена на дъщерите му, след като жена му е Фехрие Емин Какарова, на която посвещава преписаните клишета от Работническо дело във ВЪПРОСИ.
    Да признае веднага, кого е шпионирал в ГОРУБСО Златоград -готвачките, бункеристите, миноьрите, инженерите, и кои, и за какво?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *