Ужас: Лекарка овъгли новородено!

Докторка изгори новородено

Докторка включила отоплителна печка в Неонатологично отделение, печката загряла бебешкото креватче до такава степен, че изгорила новородено момиченце.

За съжаление по-късно бебето починало в „Пирогов“, след като било прието в спешното с 10 процента изгаряния. Детото било родено в частна Плевенска болница преди седмица.

То било нормално и здраво, но имало забавена кардио-пулмонална адаптация, представляваща забавена дихателна реакция при някои новородени. Именно затова било оставено в Интензивната стая на болницата за наблюдение.

по-късно детето почина

За зла беда шефът на Неонатологичното отделение д-р Ана Вълкова, която изпълнявала и ролята на дежурен лекар същия ден решила, че в стаята е студено и пуснала вентилаторна печка. От печката металните части на бебешкото легло  се нагрели и при допир с тях новороденото момиченце получило 10% изгаряния в областта на гръбчето.

Бебето било прегледано от специалист, а изгореното обработено, но на 25 октомври след лекарски консулт с Републиканския консултант по изгаряния, бебето е изпратено  в клиниката по пластика и изгаряния в „Пирогов“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ysqcfAJX54M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *