Тодор Батков отново ще командва “Левски”!

Тодор Батков

  Собственикът на „Левски“ Тодор Батков отново ще дърпа конците на „Герена“, разбра от отлично запознат с делата на „сините“ източник. Мустакатият бос започнал да се съмнява в качествата на Иво Тонев и щял пак да поеме управлението на клуба.

Той останал разочарован от цялостната работа на изпълнителния директор и смятал, че ако той продължи да бъде първият човек на „Герена“, отборът нямало да го чака светло бъдеще. Батков недоумявал как може човек с толкова голям управленски опит да допусне втори провал в селекцията.

Иво Тонев

С идването на Тонев на власт, адвокатът смятал, че проблемите в „Левски“ най-сетне ще свършат. Той се надявал, че бившият шеф на столичното „Локо“ няма да привлича играчи на килограм и ще наложи ред и дисциплина в клуба. За целта изпълнил всичките му прищевки. Тонев настояваше за създаване на нов скаутски отдел, който да бъде оглавен от близкия му приятел Дончо Донев. Въпреки, че това се случи, Батков не виждал абсолютно никакви промени. „Селекцията отново е сбъркана, играчите играят без желание, а видими резултати няма“, беснеел собственикът.

Хора от кухнята на „сините“ споделят, че освен за футбола, който представя, Батков бил сериозно притеснен и за цялостното бъдеще на „Левски“. Той ясно осъзнавал, че при още една нулева година руската ВТБ „Капитал“ ще спре да финансира клуба. Ако се стигне до там, цялата тежест по издръжката на тима ще падне само върху него. За да не се сбъдне сценарият, Батков възнамерявал да вземе мерки. Той щял да накаже футболистите за слабата им игра, като им спре премиите до края на есенния дял на шампионата. Тонев бил против крайната мярка, но не посмял да се изрепчи на собственика, тъй като се чувствал виновен за състоянието на отбора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *