“Титан“ намери спасение за ЦСКА: назначи Майкъла за изп.-директор и пресече пътя на Емо Ротманса

Димитър Борисов - Гърнето и Иво Иванов - Праховеца

  Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов взеха едно от най-добрите си решения откакто са начело на клуба. Те назначиха легендата на „червените“ Георги Илиев-Майкъла за изпълнителен директор. Той ще работи рамо до рамо с Венцислав Живков, като двамата ще поемат изцяло управлението на клуба.

Босовете от „Титан“ пък ще се отдръпнат и ще взимат участие само като спонсори. Така те най-накрая ще изпълнят обещанието си и няма повече да командват на „Армията“. По този начин пътят на депутата от ГЕРБ Емил Димитров към ЦСКА се затваря.

С назначението „Титан“ дават заявка, че нямат никакво намерение да се разделят с акциите си. Те ще се опитат чрез Майкъла да възвърнат доверието у публиката и виковете против тях да спрат. Легендата на „чер-ввните“ е и любимец на феновете, тъй като разсъждава трезво над нещата и има волята да промени клуба. Бившият полузащитник със сигурност няма да е кукла на конци, както повечето директори досега и това определено се харесва на сектор „Г“.

Георги Илиев - Майкъла

Служители на стадион „Българска армия“ споделиха, че тандемът изпълнителни директори вече са си изяснили функциите и всеки един от тях знае какво точно ще прави. Живков ще поеме административната част от клуба, а Майкъла ще носи спортно-техническата отговорност за случващото се в ЦСКА.

Новият силен човек в Борисовата градина вече даде заявка за това как възнамерява да възроди „червените“. Първото нещо, което ще промени, е трансферната политика. От тук нататък именно Илиев ще се занимава с нея, като ролята на старши треньора Стойчо Младенов при избора на футболисти ще бъде ограничена. След като играчите минат на проби ще има разговор между двамата, но последната дума ще е на Майкъла.

Другият проблем, с който ще се занимае, е да намали високите заплати на чужденците. Новият спортен директор на „армейците“ обстойно се е запознал с финансовите ведомости на клуба и е бил покъртен от космическите заплати на треньори и играчи. Наши източници разказват, че той щял да настоява първо Младенов да си намали възнаграждението, като пример за всички останали. Освен това Илиев замислял чистката през зимата още от сега. „Всичките некадърници с високи заплати ще ги изритам“, заканвал се новият шеф.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *