Стойчо Младенов замества Антон Карачанаков със Спас Делев

Стойчо Младенов

  Стойчо Младенов смята да се раздели с Антон Карачанаков през зимата, се разбра от осведомен източник. Негов заместник щял да бъде Спас Делев. В момента ръководството на 31-кратния шампион на България води преговори с играча. Бързоногият нападател е готов да се върне на стадион „Българска армия“, но сделката се бави заради високите му финансови претенции. Наставникът на ЦСКА пък бил бесен на Карачанаков, че не спазва никаква тактическа дисциплина. Той прави каквото си иска на терена и въобще не се съобразява с наставленията дадени преди мача, споделил наставникът пред приближени.

Антон Карачанаков

В съблекалнята се говорело, че именно 20-годишният талант разваля колектива на „Армията“. Поради липса на лидери и звезди в отбора, Младенов кара футболистите си да подават повече топката и така да изграждат атаките си. Младокът обаче не се вслушва в думите на шефа си и неведнъж проваля голови възможности за отбора заради индивидуални прояви. Това тотално изнервя Стойчо, тъй като нравът на играча довежда до нула и малкото възможности, които „армейците“ създават пред противниковата врата от началото на шампионата.

Спас Делев

Заради действията си Карачанаков си навлече гнева и на съотборниците си. В последния мач срещу „Лудогорец“ Антон се превърна в изкупителна жертва. Нападателят имаше страхотна възможност точно в края на двубоя. Той обаче стреля високо над вратата и „червените“ не можаха да се доберат до точката. Хора от кухнята на отбора разказаха, че непосредствено след мача тарторите в ЦСКА Иван Бандаловски и Апостол Попов са скочили на младока и са му поискали обяснение за играта. Те го питали защо не играе както в предишните мачове когато бе сред най-добрите в състава на Стойчо Младенов, но Антон не отговорил. В ЦСКА подозират, че Карачанаков не дава всичко от себе си, тъй като не е получавал заплатата си от 5 месеца. Наскоро дори агентът му Лъчо Танев обяви, че заради липса на пари яде само шкембе чорба и хляб.

Преди години така за грешници бяха обявени Димитър Бербатов и Иван Иванов. Бербо бе нарочен след злополучен мач срещу вечния съперник „Левски„, а Русия бе обявен от Любо Пенев за пияница.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *