Стоичков пак със синя лампа

Христо Стоичков
Христо Стоичков

  Христо Стоичков отново надскочи закона! Бившият селекционер на националния отбор за пореден път погази каноните в родината си и закичи колата си със синя лампа, заловиха го в прегрешението папараците.

Едва ли би му послужило като олекотяващо вината обстоятелство, но този път Камата се е подсигурил на пътя не с „буркан“, какъвто преди години чучна върху „Ягуара“ си, а с пилотна лампа.

Устройството, с което разполагат колите на Националната служба за охрана, обслужващи хора от най-високите етажи на властта е лепнато върху предното стъкло на „Мерцедеса“ на

Синята лампа е на предното стъкло на мерцедеса
Синята лампа е на предното стъкло на мерцедеса

Стоичков. В този му вид нашият екип го засне наскоро на паркинга на марина „Диневи“ в курорта Свети Влас, който Ицо бе избрал за лятната си ваканция.

Автомобили с пилотни лампи дори не подлежат на проверки от катаджиите и спокойно могат да нарушават правилата за движение по пътищата при нужда, разясни източник.

По каква линия и кой точно е издал разрешителното Христо Стоичков да пътува из пътищата на България с този атрибут, не е ясно, но е ясно друго – че пловдивчанинът го е получил абсолютно незаконно и този път. Притеснителен е и фактът, че доскорошният треньор на „Литекс“ вече е рецидивист по сини буркани.

Христо Стоичков мерцедес синя лампаПреди 8 години избухна страшен скандал след като Ицо бе заловен за пръв път от „Господари на ефира“ да шофира с въпросната ченгесарска привилегия. Оказа се, че тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов лично е подписал документа, разрешаващ на Камата да се ползва със специален режим на движение по пътищата.

Далаверата бе шумна раздухана и стана повод вътрешният министър Румен Петков да затегне режима и да сложи край на анархията с бурканите. Разрешителното за синя лампа на Стоичков бе отнето, но в МВР чакаха наглеца цели две години, докато сдаде специалната придобивка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *