Стелла се опитала да прелъсти Калин Сърменов – той не й вързал

Стелла Ангелова

  С*кс афера в основата на скандала между Стелла Ангелова и Калин Сърменов, научихме от достоверен източник. Каскадьорката, която според екипа на шоуто е сигурна победителка, тъй като от самото начало имала договорка с продуцентите и ще получи короната в петък вечер, напсува актьора преди дни и му показа среден пръст с репликата: „Ей тука ми се качи и се връткай!” Грозната сценка потресе зрителите, но запознати с драмата не са учудени от поведението на блондинката.

Мъжемелачката Стелла, която успя да вкара в леглото си почти двойно по-младия си партньор, Атанас Месечков, имала мераци и към Калин Сърменов. Ангелова си харесала Милото от „Седем часа разлика“ още при първата им среща, а след като се осведомила, че той не е обикновен актьор, а бизнесмен паралия, го харесала още повече.

Калин Сърменов

Натурализираната американка хич не се трогнала, че Калин е женен и има цяла сюрия деца.

„Този мъж излъчва с*кс и ще е мой“, зарекла се каскадьорката без притеснение пред половината екип, включително журиращите Илиана Раева и Галена Великова. Тя опитала да го прелъсти, набутвайки се да го тренира за танц, с който той като всеки от журито трябвало да излезе на дансинга.

Държанието на Стелла обаче било подобно към всички мъже и ако се вярва на слуховете, тя е овършала голяма част от мускулестите оператори и озвучители, заети с танцувалната продукция. За това и никой не обърнал внимание на мераците й към Милото, който пък се слави като верен съпруг на младата Боряна.

Едва преди дни, когато стана ясно, че Стелла е в ледени отношения с Калин, а и той избягва всякакви контакти с нея, интригата се разплела. Блондинката сама се издала, че се е натискала на Сърменов, обяснявайки, че той не е никакъв мъж и либидото му клони към нула.

„Тази жена е ненаситна. Не й стига, че ще раздели Наско и приятелката му, а се хвърля и на всеки друг, когото види. Самочувствието й е толкова високо, че не приема откази и явно като й се случи, побеснява“, коментират хора от шоуто по повод средния пръст, който Стелла показа в ефир на Милото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *