Софийското метро цялото в течове

потайностите на софийското метро

Напоследък над първото и единствено метро у нас се фокусираха всички медии. То не бяха бляскави откривания, нови метростанции, кръщенета на същите тези станции и какво ли още не.

Но първите малко по-сериозни дъждове измиха лустрото на тази бляскава и красива постройка. Защото същото това бляскаво и красиво метро … протече, като циганска барака след лятна буря. Първо протече новият лъч на нашата гордост- Софийското метро, а сега като решето потече и първият лъч.

Проблемите явно се обострят. За това алармира и общинският съветник от БСП Георги Кадиев, който събрал доста недобри сигнали и оплаквания за качеството и сигурността в Софийското метро.

Софийското метро

Внушителният снимков материал, който демонстрира Кадиев ни разкрива, че всъщност зад лъскавата фасада на метрото се крият редица сериозни проблеми в инфраструктурата, течове в тунелите, рушеща се мазилка. А не малка част от фотосите ни служат като доказателство за редица неизправности по самите релси.

Според Кадиев и всички пътници е важно компетентните органи да се изкажат по тези проблеми и най-важното е да разберем имали опасност за пътуващите в подземната железница, преди да е станала трагедия, питат софиянци.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Eg2CXYt_kmQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *