Смях! ЕОН си спряха тока заради неплатени сметки!

Германският енергиен гигант Е.ОН

Понякога драмите с тока са такива да се чудиш ли или да се смееш. Последната трагикомична случка се разигра преди дни. От Електроразпределителното дружество сами си били спрели тока в офисите си заради … неплатени сметки!

До куриозната случка се разиграла в  офисите на фирмата във Варна. Оказва се че въпросните офиси се намирали в една от големите търговски сгради – „Двете кули”. В тези кули няколко от етажите се стопанисват от централата на Е.ОН. Но, хазяите на сградата, не си били плащали електроенергията цяла година. Собствениците на „двете кули“ били натрупали дълг към електроразпределителя в размер на 300 000 лева.

Двете Кули, Варна

Най-накрая търпението на Е.ОН изтекло и те дръпнали шалтера на търговският център поетапно. Така всеки ден щяло да се увеличава времето без ток, докато стопаните на Мола не си платят тока. Но в момента ситуацията в е тупик и нито една от двете страни не желае да направи компромис. Все пак разговорите между двете дружества продължават, но докато се пазарят куриоза е вече факт.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDsOin-yIc0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *