Ужас! Смъртността никога не е била толкова висока, колкото сега при управлението на ГЕРБ!

  Непрекъснатото подменяне на едни и същи закони е показател за безсилието на едно държавно управление. Силата на традицията, която създава сигурност в едно общество, не е долюбвана от управляващите. Това налага спазване на правила. Без тях държавата се ръководи импровизирано, без посока. Дали е така? Ще посочим някои факти и всеки да си прави изводи.

При откриване поредната сесия на Народното събрание, ръководителят на групата на ГЕРБ от трибуната на парламента произнесе емоционален монолог. Убеждаваше ни колко добре живеем ние, българите. Невербалната информация, която се излъчваше от цялата му осанка издаваше обаче, че сам не си вярва на това, за което говори. Набра кураж да завърши с апломб: На прав път сме! За да не остане солов играч, финансовият министър му подаде пас, заявявайки, че българите живеят по-добре, особено пенсионерите. За да развенчае, че и бедността на населението е мит, Капитана на отбора на всеослушание ни разкри банкова тайна. Пенсионерите имат спестени… милиарди!

Пред фактите и боговете мълчат. Ще цитираме становища и на другата страна – редови граждани.

По телевизия СКАТ зрител отправя забележка към водещия Велизар Енчев да не критикува постоянно някои действия на премира, защото той (зрителят), по професия гробар, има много работа и никога не е живял толкова добре. Няколко дни по-късно по същата програма зрител, представил се за свещеник, се вайка, че не може да смогне на поръчките за погребения. По-тревожното за него е, че местата в гробищните паркове са на привършване. От Столична община реагираха незабавно и в пресата се появи информация, че 50 декара за гробищен парк ще бъдат осигурени незабавно. В „Бакърена фабрика“ и „Малашевци“, но не в Централни гробища! Това са някои факти, уважаеми сънародници. Те потвърждават, че страната не се управлява импровизирано, а в точно определена посока. Зависи кой как я възприема!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *