Скандал! Виж кой гушка и мляска жената на президента Плевнелиев!

Декември 2011 г. Юлияна Плевнелиева е заснета от папараци да ходи прегърната по софийските улици със съдружника си Камен Станев

  Един млад мъж редовно ходи прегърнат с президентската съпруга по софийските улици. Без да се притеснява, че е първа дама на България и по протокол не е особено изискано да демонстрира каквато и да е интимност с друг човек, различен от законния й съпруг, Юлияна Плевнелиева сияе, когато е в компанията на 34-годишния си кавалер.

Човекът, който без свян я гушка на публични места, а според слуховете и когато са насаме, се казва Камен Станев. Той е съдружник на президентската съпруга в тяхна обща фирма, занимаваща се с производство на интернет сайтове и информационни технологии.

Парадоксално, но Камен поразително прилича на държавния глава Росен Плевнелиев, само че от по-младежките му години. Очевидно това също е пленило непокорната Юлияна която може би търси онзи Плевнелиев, когото е срещнала преди повече от 10 години и който днес няма нищо общо с първоначалния си честен и неподправен устрем към успеха младеж.

Камен Станев

За пръв път Юлияна демонстрира близост с Камен Станев броени месеци след избирането на мъжа й за държавен глава. Тогава, бясна, че съпругът й е станал президент, издигнат от омразния й Бойко Борисов, Плевнелиева напуска семейното гнездо. Папараци успяват да заснемат непокорната Юлияна и младият й кавалер да ходят под ръка в центъра на София. След първоначалния шок, който предизвиква снимката, следват мъгляви обяснения, че двамата са просто приятели и делови партньори. Временно замразяват срещите си, за да не бъдат одумвани. Но днес отново са постоянно заедно. Ако се вярва на мълвата, в момента Юлияна и младият Камен дори са заедно на море. Почиват си в Гърция…

Каква е цялата истина и какви нюанси има тя, двамата навярно си знаят най-добре. Според запознати обаче деловото им сътрудничество и политическо единомислие е прераснало в нещо много повече. Дотолкова, че Юлияна казва пред приятелки:

Камен е най-чистото същество което съм срещала през живота си! Той ми е подарък от съдбата“.

Чаровният Камен прилича поразително на президента от младежките му години

В политическите среди неофициално се мълви, че президентът нямал нищо против дружбата на жена си с Камен Станев. Апропо, държавният глава също познава добре кавалера на жена си. Първоначално той попада в общия им приятелски кръг и Плевнелиев адмирира деловото партньорство със съпругата му. С времето Юлияна става все по-близка с Камен и прекарва с него цялото си свободно време.

Казват, че именно заради факта, че не е безразлична към компютърния гений Станев, тя отказва да заеме ролята на първа дама на България и да застане официално до мъжа си като негова половинка. Така Плевнелиева се превръща в единствената в света президентска съпруга, която никога, при каквито и да било обстоятелства, не застава до мъжа си и не му засвидетелства подкрепа.

Преди дни Росен Плевнелиев ядно каза, че жълтите медии са му приписали 3 любовници, каквито той нямал. Подобни публикации обаче никога не е имало, установи журналистическа проверка. За държавния глава е писано единствено, че има особено близки отношения с прессекретаря си Мария Иванова – жената, която вдига дори мобилния му телефон. Може би Росен Плевнелиев яростно ще отрече и този материал и ще го нарече „лъжовен“ и „тенденциозен“.

Явно президентското семейство има съвсем различни представи за благополучен семеен живот. И не намира нищо смущаващо в това, че първата дама ходи прегърната с чужди мъже по улиците и кара годишните си ваканции в чужбина с тях…

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! Виж кой гушка и мляска жената на президента Плевнелиев!"

  1. Мурчу   27.01.2016 at 3:40

    Защо си мисля че Роската си пада по мъже хихихихи

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *