Симеон Дянков: Сигурен съм, че ГЕРБ ще управляват и втори мандат!

Симеон Дянков

Вицепремиерът в Кипърската столица Никозия се похвали с икономическата стабилност на нашата страна.

Финансовият министър дори сподели убедеността си, че управляващата партия ще вземе втори мандат. Симеон Дянков взе участие на неформалната среща на ЕКОФИН в рамките на кипърското председателство на ЕС.

Дянков е твърде убеден, че народът ще избере ГЕРБ за втори мандат. Така тази политическа сила ще стане първата партия в новата ни история, управлявала два поредни мандата България.

Вицето отбеляза че страната ни под ГЕРБ е постигнала „значителен напредък” в доста области, който не го е имало преди. Според него и дума не може да се отвори за сравнения с предишни правителства.

Симеон Дянков с прословутата си пица

В сравнение с положението в други държави на Европейския съюз, управляващите са успели да постигнат една стабилност, на чиято базата може да се предвиди вдигане на доходите.

Дянков сподели още, че онези българи, които нямат база за сравнение, само те не могат да оценят големите успехите на правителството. В европейските държави се говори за намаляване на доходите, докато в България се говори за увеличаване, дори опозицията не опровергава този факт, похвали се Симеон Дянков.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/59mfTIbuEC8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *