Сериал се гаври с президента Плевнелиев

Росен Плевнелиев
Росен Плевнелиев

Новият сериал на ТВ7 „Секс, лъжи и ТВ“ се изгаври с президента Росен Плевнелиев още в първия излъчен епизод.

В него държавният глава е описан като човек, който не може да се справи с жена си и семейството си, че какво остава с цяла държава. Не е пропуснат и Бойко Борисов, представен като артист в политиката, макар и без диплома от театралната академия – „голям пич – голям мачо“.

[Павел Чернев с двойнич-ката на президентшата
[Павел Чернев с двойнич-ката на президентшата

Въпреки твърденията, че поредицата е смесица между измислени ситуации и хора и реални персонажи, за всички е ясно кои са прототипите на героите.

Зрителите очакват в следващите серии интригата около образа, вдъхновен от фамозната съпруга на Плевнелиев, да се задълбочи. Както е известно. Юлияна е близка до медиите и кръга „Капитал“ и активно коментира политическата ситуация в социалните мрежи.

"Владо Пенев в конкурентния „Четвърта власт"
„Владо Пенев в конкурентния „Четвърта власт“

Министри, политици и бизнесмени от последните години движат сюжетните линии не само в „Секс, лъжи и ТВ“, но и в конкурентната медий-на поредица на БНТ „Четвърта власт“. U нея много от зрителите заподозряха, че първообраз на финансовия министър, в чиято кожа се напъхва актьорът. Владо Карамазов е Милен Велчев.

Мнозина пък са на мнение, че прототип на Оги Боклука, превъплътен от екскултурнмя министър Владо Пенев, е единият от бившите собственици на ЦСКА, Димитър Борисов, известен като яростен привърженик на ГЕРБ. Сменено е само името на сметопочистващата фирма и от „Титан“ тя се е превърнала в „Делта“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *