Сензорката Мая Попова предвижда земетръс в София с епицентър – жк. “Младост”

Според Мая Попова следващото земетресение ще бъде с епицентър "Младост"

  Жената чудо Мая Попова, която умее да предсказва земетресенията, усещайки силно парене в различни части от тялото си, отказва да коментира приближаващите природни бедствия. Каквото имало да споделя с хората, щяла да го прави единствено и само чрез страниците на блога си.

Мая все още се чувствала обидена, че имало хора, които се подигравали с дарбата й и дори стигнали дотам, че я обявили за шарлатанка след люлеенето на земните пластове през май тази година в Перник.

Интересът към Попова се засилил тези дни, след като разтревожени от земетресението край Варна граждани прочели писания в нейния блог. Там жената чудо прогнозирала активизиране на силно земетръсната зона Вранча, което щяло да се усети на територията на Североизточна България и Варненско. След като писанията й се сбъднали, тя буквално била залята от телефонни обаждания на близки и познати, които настоявали да разясни земетръсната ситуация в страната по време на коледните празници.

Слабият трус, усетен в София на 5 декември, малко преди обед също провокирал хорското любопитство. Това принудило Мая да изключи мобилните си телефони, за да се отърве от досадните питания на иначе „невярващите“ на предсказанията граждани.

Пред свои приятелки Мая доверила, че следващото земетресение в София щяло да бъде с епицентър в района на столичните квартали „Младост“. То щяло да се състои в близко бъдеще и само щяло да изплаши народа. Трусовете щели да са 2 – вертикални и да преминат в рамките на броени няколко секунди. Според нея нямало връзка между земетресението във Варна в началото на седмицата това от сряда в София.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *