РУМЕН РАДЕВ ОДОБРИ СЕТА и подкрепи русофоба Доналд Туск за Председател на ЕС! Виж Тук:

Кога президентът Радев е бил искрен? Когато преди месец се кълнеше, че ще даде споразумението СЕТА на Конституционния съд като вредно за България? Или сега, когато го одобри с думите: „Подкрепяйки вече взетото в миналото решение за СЕТА, България прави компромиси в името на солидарността и принципите на ЕС!“. Тоест, днес президентът Румен Радев ОДОБРИ СЕТА и така излъга целокупния български народ! Цялата статия прочети по-долу:

radev_europa2

Вчера на среща на лидерите на страните членки на Евросъюза в Брюксел, Румен Радев заяви, че „вместо да защитава принципи и ценности, ЕС се е трансформирал в съюз на дребните сметки и  пазарлъци.“ Това той заяви по повод „идеята“ на Германия, Франция, Италия и Испания страните в ЕС да се разделят на групи и да се движат с различни скорости. Понеже изостаналите източни членки на съюза не можели да се интегрират със западните, които се развивали много по-бързо.

Позицията на нашата страна, според Радев била, че проектът „Европа на две скорости“ е в противоречие с принципите и ценностите на ЕС за единство и солидарност между страните-членки.

Дотук добре! Но нека погледнем в дълбочина: Така нареченият Европейски съюз, а всъщност няколко страни от Западна Европа и САЩ, само за четвърт век унищожиха някога могъщите социалистически икономики на източноевропейските страни. Настаниха свои фирми във всички техни стратегически отрасли като енергетика, водни ресурси, телекомуникации, информационни технологии и индустрия. И започнаха най-колониално да изсмукват ресурсите им и да ги ограбват безмилостно. За да лишат европейския изток от всяка възможност за развитие.

И след като извършиха това огромно престъпление спрямо източноевропейските държави, Биг Босовете от ЕС изведнъж ни казаха, че ние, източноевропейците, сме били бедни и бавно развиващи се и вече нямало да ни създават условия да се развиваме така, както страните от Западна Европа. Защото „Европа“ щяла да се развива на няколко скорости.

Затова и вчера оценихме първоначалната реакция на несъгласие на президента Радев с приказките за „Европа на две скорости“ като напълно правилна и логична. Защото това брюкселско решение узаконява започналия грабеж и ускореното развитие на Запада за сметка на ресурсите и робския ниско платен труд на хората от Източна Европа.

Но… както винаги се появява едно но…, което разрушава всичко! Днес научаваме, че на същата среща на лидерите на ЕС в Брюксел, президента Радев е дал подкрепата си за споразумението за свободна търговия СЕТА.

Всички знаем какво е СЕТА. Всеобхватно търговско споразумение с… Канада, което ще залее пазара ни с ГМО-отрови и ще унищожи цялата ни селскостопанска и хранително-вкусова промишленост. А както научаваме днес, Евросъюза имал намерение да сключи подобни споразумения и с Латинска Америка и със САЩ!!!

Това споразумение предвижда да се отслабят стандартите за качество на хранителните стоки, за да се унифицират с канадските и американските. И на мястото на висококачествените храни, в магазините в България и в другите източноевропейски страни да започнат да се продават само ГМО продукти. А знаем, че те тровят организма на хората, водят до неконтролируемо затлъстяване и преждевременна смърт. Споразумението СЕТА също така предава здравеопазването образованието и публичните ни услуги на 100 % в частни чуждестранни ръце.

На практика неафишираната цел на това „споразумение“ е да се унищожават с отрови и болести хората в Източна Европа много по-бързо, отколкото досега.

Но да продължим нататък: Въпросът, който всички си задаваме е защо президентът Радев дава съгласие за търговско споразумение със САЩ, Канада и Латиноамериканските страни. Тоест, ние да търгуваме със страни, които отдавна са колониално зависими от САЩ и цялата им селскостопанска продукция е ГМА. За Канада пък да не говорим. Страната е скована от студ и сняг 8 месеца в годината и отглежда само ГМО-плодове и зеленчуци в парници. Като истински ГМО продукти. Жилави, картонени, без никакъв вкус. И отровни при това. Защото мащаба на пораженията, които ГМО-продуктите нанасят върху човешкия организъм все още не е изследвано напълно. Но и първоначалните изследвания показват, че вредите са огромни.

После, как това „удоволствие“ ще ни излезе по-евтино, отколкото да търгуваме с Русия и Арабските страни? Къде ще ни излезе сметката, ако вместо евтини и пресни продукти от съседите си, получаваме не само ГМО-храни, но и храни, обработени с отровни химикали, за да издържат на дългото пътуване от Канада и САЩ до България?

Има и още нещо:. Кога президентът Радев е бил искрен? Когато преди месец се кълнеше, че ще даде споразумението СЕТА на Конституционния съд като вредно за България? Или сега, когато го одобри с думите: „Подкрепяйки вече взетото в миналото решение за СЕТА, България прави компромиси в името на солидарността и принципите на ЕС!“. Тоест, днес президентът Румен Радев ОДОБРИ СЕТА и така излъга целокупния български народ!

Но лошите новини не свършват дотук: Това „всеобхватно“ и погребващо България търговско споразумение предвижда възможност Транснационалните корпорации да съдят държавата ни в някакво си транссветовно съдилище, за това, че е приела едно или друго решение в защита на българските граждани от вредни съставки в продуктите. Или е решила да увеличи минималната работна заплата. Или нещо друго, което не се харесва на Мега корпорациите. И съдебните дела няма да текат в обикновените държавни съдилища, а в извънредни световни трибунали.

Това не ви ли напомня за пълна диктатура? И за обикновен фашизъм?

А най-лошото е, че тази възможност за налагане на диктатурата на големите корпорации върху нашата държава е одобрена от президента Румен Радев!

Румен Радев категорично подкрепи кандидатурата на русофоба-ястреб Доналд Туск за председател на Европейския съвет. Именно Туск въведе преди няколко години санкциите на ЕС срещу Русия.
Румен Радев категорично подкрепи кандидатурата на русофоба-ястреб Доналд Туск за председател на Европейския съвет. Именно Туск въведе преди няколко години санкциите на ЕС срещу Русия.

Президента Радев свари да одобри и още нещо в Брюксел. Одобри кандидатурата на най-големия русофоб в ЕС Доналд Туск, за нов мандат като председател на Европейския съвет. Тази кандидатура не бе подкрепена дори от родната страна на Туск  – Полша.  Като мотивите на полското правителство бяха, че Туск с действията си вреди на националните интереси на своята страна. С други думи, самите поляци признават, че Туск е марионетка на глобалистите в ЕС, които не се интересуват изобщо от другите държави-членки.

Питаме как тогава президентът Радев ще нормализира отношенията на България с Русия, след като подкрепя действията на най-яростните русофоби в ЕС? И как Радев ще се бори за сваляне на санкциите срещу Русия, като гласува ръководител на ЕС да стане русофобът-ястреб Доналд Туск- човекът, който като председател на Европейския съвет всъщност наложи тези санкции срещу Москва!

Досега екипът на Skandalno.net подкрепяше действията на Румен Радев. Дадохме му няколко месеца медиен комфорт, за да се ориентира в сложната материя на международната политика… и в крайна сметка да заработи в интерес на България.

Но сега вече не можем да не алармираме обществото, че се извършва нещо, което е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ. Приемането на СЕТА е затвърждаване на пълния евро-атлантически диктат върху нашата страна. И виждаме как този диктат се осъществява с помощта наскоро избрания български президент.

Сега ни просветна защо Великобритания напусна толкова набързо и презглава ЕС. Не са искали да попаднат под действието на това убийствено за държавата и народа им споразумение СЕТА!

Затова ние от Skandalno.net питаме: Кой сте вие г-н Радев? Защитник на интересите на своя народ или поредния политически национален предател? Ако сте защитник на народа си, както неведнъж заявявахте, трябва веднага да се откажете от „компромисното“ си одобрение за СЕТА! Защото то ще доубие българския народ. И ще отнеме и малкото останал ни суверенитет, като ще направи излишни и правителството, и парламента, и президента на България.

Понеже те вкупом ще трябва да правят това, което им наредят западните корпорации. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Още сензации:

loading...

21 Отговора за "РУМЕН РАДЕВ ОДОБРИ СЕТА и подкрепи русофоба Доналд Туск за Председател на ЕС! Виж Тук:"

 1. Емилия   11.03.2017 at 20:57

  СЕТА е онова Трансатлантическо споразумение, което не можа да влезе през парадния вход в ЕС и затова се използва резервния вариант – през Канада. Англия бяга от него като попарена, самите САЩ се отказаха от него, но ЕС с двата крака вътре. Вече се съмнявам в наличието на всякакъв капацитет в ЕС и не виждам смисъла да се стои там. През глава трябва да бягаме от там и да следваме старата Англия, тя не случайно управлява света.

  Отговор
 2. 1   30.11.2022 at 13:35

  555

  Отговор
 3. d7qwePEE   30.11.2022 at 13:36

  555

  Отговор
 4. -1); waitfor delay '0:0:15' --   30.11.2022 at 13:37

  555

  Отговор
 5. 1   30.11.2022 at 13:39

  1

  Отговор
 6. 1   30.11.2022 at 13:40

  0’XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR’Z

  Отговор
 7. 1   30.11.2022 at 13:40

  (select(0)from(select(sleep(15)))v)/*’+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'“+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+“*/

  Отговор
 8. 1   30.11.2022 at 13:40

  -1); waitfor delay ‘0:0:15’ –

  Отговор
 9. 1   30.11.2022 at 13:41

  9Cm4HShQ’; waitfor delay ‘0:0:15’ –

  Отговор
 10. 1   30.11.2022 at 13:41

  -1)) OR 929=(SELECT 929 FROM PG_SLEEP(15))–

  Отговор
 11. 1   30.11.2022 at 13:42

  gTqS3gYl’)) OR 53=(SELECT 53 FROM PG_SLEEP(15))–

  Отговор
 12. 1   30.11.2022 at 13:42

  555’||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||’

  Отговор
 13. 1   30.11.2022 at 13:56

  555

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *