Росен Плевенлиев: Добре, че беше кризата! Трябва да сме й благодарни!

Росен Плевенлиев и Бойко Борисов

Президентът на България намира изключителна полза от кризата, стана ясно след негово изказване. Росен Плевнелиев е на мнение, че българите трябвало да сме благодарни на кризата.

Защото тя ни помогнала да осмислим начините, по които залагаме и постигаме целите си в живота. Според него, кризата укрепвала способностите ни да се изправяме пред препятствията. Освен това кризата била важна, защото учела правителствата и семействата как да си правят по-добре сметките.

Държавния глава направи апел към всички, да не сме замазвали проблемите, за да не сме ги отлагали за бъдните поколения. Това е поредната изкривена представа за живота в България, от страна на управляващите.

Росен Плевенлиев

Хората се били научили да се справят. Научили са се, защото загубиха работата, за която са учили и сега щат не щат ще трябва да работят какви ли не професии, с цел оцеляване. Това единствено не се отнася за тези, които управляват в момента, които са подсигурили себе си и близките си.

По думите на Плевнелиев, в бъдеще ще успеят онези страни, които имали дългосрочна концепция за развитие и интегрирано и дългосрочно проявяват своите конкурентни способности, независимо кое правителство е на власт.

Хората по форумите веднага коментираха, че са много „благодарни” на правителството за кризата и си пожелаха тя да е „винаги е с нас” и все такива „хубави” работи да ни носи!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/AwTkNcv6FQ0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *