Рекламата на женското лекарство “ФемиКУР” – върха на простотията!

Албена Михова и Анн Джи в рекламата на "Фемикур"

  Феноменална с простотията си реклама се завъртя в телевизионен ефир! Пред нея бледнее дори култовият клип за сиренето „Булка“, в което наточен ерген заплашва манекенката Гери Дончева, че „ще й скочи на балкона“, пък тя му отвръща: „Ромео, сякаш паднал си от клона“ и пуска бучка в обемистото си деколте.

Новото видео, от което зрителите се превиват от смях, ги убеждава да си купят… „Фемикур“! Да, така се казва продуктът. Това били капсули за лечение на предменструалния синдром. Цяра препоръчва не кой да е, а актрисата Албена Михова и певицата – фитнес маниачка Анн Джи.

„Ох, миличка, чакам да ми дойде. Гърдите така са ми се подули! Направо ще се пръснат”, оплаква се Анн Джи на Албена и влиза едва-едва в тоалетната на незнайно заведение. За по-убедително певицата се е пристегнала с изрязано бюстие. Операторът пък снима в близък план напращелите й гърди, от които изскачат червени кръгове. Включването на компютърен ефект в рекламата още повече засилва внушението, че Анн Джи вече едва издържа на напрежението. Гърдите й наистина са подути, но може да се спори дали причината е само в предменстуралния й синдром. Все пак неотдавна певицата наблъска бюста си със солидно количество силикон.

„Трябва да си купиш „Фемикур“, с категоричен тон заявява на дружката си Албена. „Феми какво?“ – преструва се на неразбрала Анн Джи. “ФемиКУР!“, отсича Михова.

Не е ясно дали сексуалният подтекст е търсен, но ефектът е безспорен. Рекламата се превърна в хит в интернет, и то не само сред жени и девойки. Особено внимание на клипа обърнаха и мъжете.

„Това е лекарствено средство помагащо за лечение на предменструален синдром и болки в гърдите. Съдържа сух екстракт от адамовото дърво. Пийнеш ли един път, през целия ден се чувстваш добре“, със сладникав и поучителен тон дообяснява Албена. Обнадеждена, че на мъките й най-после ще се сложи край, Анн Джи сваля ръце от напращелите си гърди и казва: „Супер! От къде да го взема?!“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Рекламата на женското лекарство “ФемиКУР” – върха на простотията!"

  1. aaa   14.01.2013 at 11:49

    videoto ne e novo. komentarite pod klipa sa otpredi blizo 4 godini. ne pi6ete prostotii.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *