Партията на Воленовата Капка агитира с правописни грешки

плакатите на Капка

Бившата половинка на Волен се бори да остане в политиката. Най-елементарният начин за това е да разпространиш плакати и листовки. Така прави и нейната нова семейна партия – Национал-демоктратическата.

Техните плакати са навсякъде по столичния площад “Журналист”. Малко места на този култов площад не са облепени с техни агитматериали – електрически стълбове и дори парапети на трамвайната спирка.

До тук нищо странно, смешното е, че техните плакати са бъкани с … правописни грешки. От кумова срама, Капка побърза да се отрече, че имат нещо общо с тази акция.

Капка

Тя твърди, че това е самосиндикално дело на някой симпатизант на нейната партия, въпреки че те се броят на пръсти и някой бил извадил значителна сума да изпринти тези агитматериали, което е нелепо.

Според нея, и е права, националистическият вот на предстоящите избори ще бъде решаващ. Защото на хората им писна да разпродават страната за жълти стотинки, освен това радикалният ислям напоследък здраво надига глава, с което няма как да не се съгласим. Но дали нейната партия, ще си остане семейна?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/arMckSroMRE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *