Папараци засякоха ексшефката на Нова Телевизия Светлана Василева на делови обяд с боса на БНТ Вяра Анкова!

Светлана Василева и Цветанка Ризова бяха освободени от Нова телевизия и търсят ново поприще за изяви

Последната клюка гласи, че не е изключено бившата шефка от Нова Телевизия да получи предложение от Националната Телевизия за работа.

И днес като потвърждение, бдителни журналисти забелязаха ескпрограмната директорка на Нова ТВ Светлана Василева  в баровското заведение „Естерхази“, недалеч от сградата на БНТ в компанията на генералната директорка на държавната телевизия, Вяра Анкова. Василева бе уволнена изненадващо преди няколко седмици, като нейното място бе заето от французина Дидие Щосел.

Тогава врялата и кипяла телевизионерка не поиска да сподели с медиите своите планове за бъдещето, но по всичко личеше, че си търси усилено работа. Съвсем очевидно е, че днешното управление на държавната телевизия не носи очакваните резултати, а на всичко отгоре Вяра Анкова едвам озаптява колегите си , които не крият амбициите си за нейния стол. Тъкмо затова е много любопитно какви промени ще настъпят, ако Светлана Василева почне работа в БНТ.

Вяра Анкова

Досега Светлана е работила предимно по частните канали и стилът й на работа е доста различен от този в държавната медия. Затова, ако почне действително работа в БНТ ще бъде интересно освежаване на програмната схема. Досегашните предавания на обществената телевизия стояха далеч от публиката с катастрофалните си рейтингови резултати.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/hTZ37rYTJzE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *