Пак се провалихме на “Евровизия”

Елица и Стунджи на „Евровизия"

  И тази година България се издъни на „Евровизия„.

Жителите на Европа не успяха да оценят по достойнство песента на Елица и Стунджи.

„Само шампиони“ и тя отпадна безславно още на полуфинала.

Оказа се обаче, че провалът на дуета бе донякъде предизвестен. И не изненада никого.

Изпълнението на „Само шампиони“ предизвика истинска лавина от гневни коментари и критики в интернет пространството.

Мнозина в мрежата определиха парчето като „тъпо“, „слабо“ и „посредствено“, а текстът му единодушно бе провъзгласен за „най-малоумния, с който някога сме се представяли на конкурс“.

Според спецове, и хореографията ни не бе на ниво, а „аматьорска“, въпреки напъните на организаторите този път да сътворят нещо различно и оригинално, с което да шашнат Стария континент.

Интернет потребители оприличават песента на турлюгювеч, защото „нито е народна, нито е модерна“. А с изрази като „шампиони – момци за милиони“ наподобява на чалга парче от зората на демокрацията на фона на пълен миш-маш от звуци“.

В представянето на нашия дует имаше прекалено много барабани, и прекалено малко музика клатят глава меломани, които очакваха да чуят музика, а вместо това получиха канонада от думкане, лумкане и тропане на ударни инструменти.

Фенове на Елица и Стунджи обаче ги защитават, че колкото и тъпо да е било парчето, то в никакъв случай не бе по-тъпо от песните на останалите участници в престижния уж конкурс за най-добра песен на Европа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *