Отчаян ход! Продуцентите на „Къртицата“ вдигат рейтинг с просташки скандали

„Къртицата"

  Продуцентите на „Къртицата“ продължават да раздухват скандалите в шоуто и да правят от мравката слон.

Както бе писано наскоро в пресата, организаторите се чудят какво да направят само и само да вдигнат рейтинга на предаването.

Преди дни една целувка разпали такава люта свада между Моро и Валя, каквато може да се види единствено в ромските махали.

Клетвите, заплахите, заканите и вулгарните изрази между двамата мургави участници обаче нанесоха силен удар върху нивото на иначе претенциозното шоу. Масово зрители се оплакват в Мрежата, че им е обидно да гледат в национален ефир как двама цигани се псуват, обиждат и ругаят.

Иван и Андрей

А „опосумите“ не само не тушираха селския панаир, който им дойде като манна небесна, но го разпалиха допълнително.

Часове наред Иван и Андрей заедно с гостите на предаването – воглаве с „професора“ по женската част Христо Сираков, психоложката Ани Владимирова и други отворковци, нищеха „екзистенциалния“ въпрос – влюбен ли е ромът в Марина или не, и какво ще се случи между тях от тук нататък. Сякаш някой много го интересува!

Разпрата между Любо и Велислава е другият ключов момент на който бе отделено безсмислено много време. И тук конфликтът бе раздухан до небесата! А за да придобие шоуто елементи на истински екшън с драматична окраска, се направи внушение за банални сцени – волейболистът бил хванал за гушата клетата девойка от Бургас…

Според зрители, Иван и Андрей са се видели в чудо какво да направят, за да стане предаването им интересно, защото е факт, че въпреки начало през март, интересът на аудиторията към „Къртицата“ секна.

Именно за да вдигнат потъващия рейтинг на високобюджетното предаване, продуцентите заложиха на махленските скандали от най-елементарен и евтин тип, с които пълнят часове наред ефирно време.

„Никой нормален човек не може да издържи 4-часово риалити, пълно с празни приказки, глупости и откровени простотии! Но Иван и Андрей са в стихията си в тази среда!“, клатят глава форумци.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *