Оставиха цяло село без пари заради ВиК

Овчарци дължът над 8 хиляди лева на ВиК

Оставиха цяло село без пари заради ВиК . Куриозно ,но факт – запорираха сметките на жителите на цяло село у нас.

Това се случва заради неплатени сметки към ВиК Дружество. Става дума за жителите на село Овчарци Дупнишко. Селаните от Овчарци висят С 8 хиляди лева на старото ВиК дружество.

Но заради отказ да си платят за услугата , част от жителите на селото вече са със запорирани банкови сметки. От няколко седмици в селото вилнее съдия-изпълнител и чисти сметките между местните и старото ВиК.

Според данните от ликвидираното вече дружество, около 53 човека са длъжниците на ВиК Кюстендил. Сега силно притеснени за своето оцеляване и протестиращи срещу нереално високите сметки местните се събират и канят да ангажират юрист за защита.

Овчарци Дупнишко

Делата са водени без знание на съдените, оплаква се потърпевш от произволът, според него сметката която дължал на водоразпределителят е била 18 лева, са сега от 18 лева с лихви с натрупвания, с разходи за делата вече са 180, оплаква се Ирена Арнаудова жител на селото.

Мнението на шефовете на дружеството в ликвидация е друго. Йордан Лазаров държи, че я дори да е изтекъл давностният срок, това не значи че парите не са дължими, категоричен е Лазаров.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-Fw4iR8xlyA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *