Няма да има „Гласът на България“?

БТВ отряза Слави

Упоритата мълва гласи, че музикално шоу отпаднало от програмата на БТВ този сезон. Така че тази есен няма да търсим Гласът на България. Неговият продуцент Слави Трифонов не могъл да си намери място от яд, заради отпадането на предаването.

То бе един от телевизионните хитове на миналата година, като в ролята на жури влязоха звездите  Мариана Попова, Ивана, Миро и Кирил Маричков. Главният приз бе грабнат от  Стелияна Христова, която скоро снима първия си видеоклип. Трифонов бил яростен, след като босовете му казали, че няма място за това предаване в програмната схема тази година. Слави тъкмо бе уговорил за участие като съдии във втория сезон Мариана Попова и Ивана. Шефовете на канала преценили, че интересът към музикалното шоу няма да е толкова голям и са се спрели на оригиналната версия на „Господари на ефира“ за съжаление на Дългия. Напоследък „Шоуто на Слави“ не може да се похвали със силен рейтинг, именно затова и Слави разчита все повече на нови проекти, за да задържи интереса на зрителите към своите продукции.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3YTnILOVSSY

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Няма да има „Гласът на България“?"

  1. Стефан Яворов Цветков   10.08.2012 at 10:22

    Екстра това са чудесни новини. Че няма да има едно безсмислено предаване, захранващо бездарието. Аман от шоута дето никой не ги гледа само sms събират. А за шоуто на Слави отдавна вече чакам да го закрият, чудя се кого възпитава.
    Време е и той да се заеме с преките си задължения като всички нас, кой за каквото е учил.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *