Николета нагло: Струвам колкото пет български звезди! Никой в България не може да си ме позволи!

Николета гривнаНиколета Лозанова пак мина границата на благоприличие, като заяви, че е най-голямата българска звезда, отдавна минала по известност Лили Иванова, Гришо, Кубрат Пулев и дори Стоянка Мутафова.

Светския сайт, за който Лозанова даде интервю, я похвали, че била толкова специална и дотолкова си знаела цената, че дори не се усмихвала, ако не й бъде платено за това. Журналистите от изданието допълват, че хитрата плеймейтка може и да няма конкретна професия и да се изявява в много области, но пък имала уникалната способност да превръща в злато всичко, до което се докосне.

От своя страна пък Лозанова се изфука, че всяка година я канели да вземе участие в различни тв. формати, но подвивали опашки, когато чуели какъв хонорар иска. „Те ме желаят, но не могат да си ме позволят“, твърди плеймейтката и вероятно си вярва.

Реалисти обаче подозират в тези й думи поредния опит за реклама. Например, кой би я поканил в „Като две капки вода“, като тя не може да говори, камо ли да пее. И ще бъде пълна излагация, мяучейки на сцената. Което пък самата тя си го знае.

Кой би я поканил в „Аз обичам България“, като не знае нищичко от историята на страната си. Пък и да я поканят, няма да отиде, за да не й падне авторитета от умното мълчание в ефир. А нищо чудно и да се появи гола там, за да компенсира липсата на интелект и обща култура.

Николета кракаЕдинствено от ВИП Брадър биха могли да се заинтересуват от нея, защото ще си вдигнат рейнинга до небето. Там от нея няма да се иска да пее, нито да отговаря на въпроси, а да се разхожда по прозрачни нощнички и да си показва дупето- нещо, което най-добре го може. Както и да завърти главите на половината от участниците. Но пък Нико Тупарев е сигурен, че Николета ще му поиска хонорар, по-висок от този на Памела Андерсън и със сигурност ще има повече претенции от холивудската спасителка на плажа. Затова и маститият продуцент не рискува да си сложи таралеж в гащите.

Впрочем, във въпросното интервю Николета излъга, че не би влязла в риалити. Тя вече беше в „Къртицата“ и единственото, с което я запомниха там зрителите, бе това, че стоеше като препарирана и се наложи продуцентите да я изгонят набързо, понеже не беше интересен играч.

А в момента, за да си направи реклама, Ники твърди, че цената й е висока, но в същото време истината е, че просто никой не я търси и кани никъде.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *