Николай Бареков рекламира софийското метро като пиар на герберската управа

Николай Бареков

  Глашатаят на властта Николай Бареков отново се втурна да помага на ГЕРБ. Той посвети цяло предаване на реклама за софийското метро. Негов подчинен го иронизира, като каза, че от телевизията ще го заснемат как се вози на метро.

Преди няколко месеца сутрешният му блок за малко не се провали, след като той закъсня за работа. Тогава Бареков напопържа управата заради задръстване при Телевизионната кула, където се ремонтира булевардът.

Йорданка Фандъкова

Блюдолизецът на властта си обеща да си купи мотор, за да се придвижва по-бързо. Сега обаче му се наложи да прибегне до кризисен пиар в защита на герберската управа. Близо месец след бляскавото и скъпо откриване на втория метролъч се оказа, че едва 100 хиляди пътници повече ползват новата придобивка. Техният брой силно се разминава с очакваното от софийската управа. Столичният кмет Йорданка Фандъкова уточни, че хората, които ползват метрото, са се увеличили с 40% след откриването на втората линия. Тя се надяваше по двете линии да се возят обаче общо около 330 хиляди, та дори и 400 хиляди пътници на ден.

Софийското метро

За втората линия на метрото се налага да мине известен период от време, за да бъде проучен интересът на ползващите услугите. Този анализ ще бъде готов до края на годината, успокои Фандъкова. От думите й стана ясно, че на общината й трябват още средства по европейски програми за купуване на нови влакове за метрото. Тя обаче трябва да обоснове необходимостта от тях с облекчен трафик и значително повече пътници в метрото.

Междувременно стана ясно, че синята и зелената зона в София също са пред пълен провал. След въвеждането на

Георги Кадиев

новото зониране в София по информация от Центъра за градска мобилност в момента в столицата се пускат по 22 000 есемеса за синя и зелена зона на ден, сравнено със средно 37-40 000 на ден преди новите цени – съобщи столичният съветник от БСП Георги Кадиев. – От финансова гледна точка ефектът от тези неразумни промени е нулев. Увеличили са се масово злоупотреби с талони, които се ползват по няколко пъти, също и с фалшиви такива, констатира Кадиев. Ефектът с новите цени се приема като увеличен данък. Очакваше се много повече, от това което се получи в крайна сметка.

Интересно е кой от ГЕРБ ще поеме отговорноста за това недоразумение?, пита съветникът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Николай Бареков рекламира софийското метро като пиар на герберската управа"

  1. А   02.10.2012 at 5:39

    В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЕГРАМОТНИЯ ДОДУК БАРЕКОВ УСЪРДНО ДАВА ТРИБУНА НА БИВШИТЕ (А БИВШИ КОМУНИСТИ ИМА ЛИ)КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСЛЕДНИЦИ И ВЕЛИЧАЕ ЧРЕЗ ИЗЯВЛЕНИЯТА ИМ САТРАПИ, КАТО БАЙ ТОШО.
    ТОЛКОВА НЕГРАМОТЕН НА НИВО ЧЕРНАТА ЗЛАТКА,ЧЕ ЧАК МЕ ИЗУМИ–В РАЗГОВОР С ПИЯН ТОШКО ЗАЯВИ–„НАИСТИНА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО МНОГО ИЗСТРАДА,НО МОЖЕХА ДЯДОВИ ДА ГО ОБЕСЯТ КАТО ЧАУШЕСКО В РУМЪНИЯ“

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *