Най-отровните храни в България!

отровните храни ни тровят бавно

Безспорно на всеки му е ясно, че у нас храната е под всякакво качество, особено след махането на задължителния държавен стандарт БДС. Колкото и да се правят сега опити да се върне той,  всички усилия са напразни.

Затова нека да погледнем кои са най-опасните храни на нашата трапеза. Ако махнете тези храни от дневното си меню, ще усетите разликата до месец.  За да е в оптимална форма, на човек са му необходими две неща – здрава храна и тренировки, но здравословната храна у нас напоследък е дефицит. От пазара изчезнаха пресните домати от село, сиренето не е от мляко, а киселото мляко не е кисело, нито мляко.  Така нездравословното хранене ни убива бавно. Ето някои от вредните храни

Кренвирши
Едни от най-вредните храни в България са  кренвиршите.  Тяхното съдържание е абсолютна мистерия. В кренвиршите няма месо, а отпадъци – смлени органи, мазнина и соя. Не рядко в тях попадат и смлени кости, и клюнове, и нокти на птиците, плюс цеулоза. така кренвиршите и малотрайните колбаси са сигурна отрова за нашия организъм.

кремвришите са отровни

Майонеза
Майонезата и нейните производни сосове са висококалорични продукти, които съдържат огромно количество химия – оцветители, подсладители, заместители и т.н., гарнирани с голямо съдържание на мазнини и въглехидрати, и дори генномодифицирани съставки. Ако си мислите, че домашната майонеза и купешката имат нещо общо, грешите. Единственото общо нещо е името МАЙОНЕЗА. Така че, ако не можете да си направите домашна майонеза, по-добре се откажете от нея.

Пастет
Пастетът се приготвя само и единствено от отпадъци – това, което е останало в кланицата – сланини, кожи, кости, жили и т.н. Разбира се, за да няма гаден вкус, е обилно подправен с голяма доза вредни химикали.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=zB-PJgVtJX0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *