Митьо Очите – покровител на туристите

Митьо Очите
Митьо Очите

  Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, изненадващо се оказа закрилник №1 на чуждестранните туристи, отдъхващи това лято по Южното Черноморие. Хора от обкръжението на морския Ал Капоне разкриха пред журналисти, че босът налага строги наказания и финансови санкции за всеки, който дръзне да посегне на чуждестранен летовник.

Още в началото на летния сезон Димитър Желязков спуснал заповед до всички мутри, според която те не бива да посягат на руснаци, англичани, германци и скандинавци, отдъхващи в Слънчев бряг и Несебър. Всеки, нарушил ветото, рискувал да бъде инквизиран и глобен с 10 000 лева.

„Митьо Очите явно е сключил споразумение със собствениците на големите хотелски комплекси да не тормози туристите от чужбина, за да не се компрометира пред международните туроператори най-големият черноморски курорт в България. В предишните години родните мутри редовно тормозеха чужденците – не ги пускаха в баровските дискотеки, таксуваха ги двойно за шезлонги на плажа, биеха ги за щяло и не щяло, случваха се дори въоръжени грабежи… Тази година е Митьо Очите различно – мутрите вилнеят из Слънчев бряг и Несебър, но се трепят взаимно и не закачат чужденци, факт е, че няма нито една жалба от англичанин, руснак или пък немец за тормоз от наши гангстери“, признават полицаи от Бургас.

Според думите им главорезите на Митьо Очите, които осигуряват охраната на чалга дискотеките и публичните домове в Слънчев бряг, даже се държали дружелюбно с чуждите туристи и ги пазели, когато възникнел бой между враждуващи български групировки. Наскоро например се разиграло огромно меле в „Какао бийч“ по време на парти на световноизвестен диджей. Охранителите бързо извели група от петдесетина англичани, за да не пострадат, след което се върнали в дискотеката, за да раздадат правосъдие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *